Ki felelős a te életminőségedért?
Értem. Köszönöm.
Mások véleményére is kíváncsi vagyok ám!
60% Én: én hozom meg az alapvető döntéseket.
20% Szülők, család, neveltetés: Ha rossz a neveltetés rossz személyiség és értékrend alakul ki, illetve a család biztosította anyagi háttér se teljesen mindegy. +örökletes betegségek, felelőtlen szülőség (PL anyám még a terhessége alatt se tette le a cigit)
20% Környezet: Iskolai terrorizálás, gazdasági helyzet, bűnözés, bűnszervezetek, egészségügy, Szerencs/balszerencse, pl lehetek én akármennyire egészségmániás ha rám támad egy cigány csürhe és halálra ver vagy megkésel, vagy lelő valami kattant az utcán, vagy magánvállalkozásba kezdek és egyből megkörnyékez a helyi maffia védelmi pénzt követelve, vagy elég egy hülye felelőtlen sofőr aki miatt balesetet szenvedek és oda az egyék végtagom vagy akár az életem.
A százalékok becsültek, csak írtam egy szerintem kb százalékot.
Az állításotok indoklására azért kértelek titeket, hogy bepillantást nyerhessek a gondolkodásmódjaitokba. Köszönöm a szofisztikált válaszokat.
Mások hozzászólásait is szívesen látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!