Ki felelős a te életminőségedért?
Mindenki saját maga felel az életminöségéért, meg egyáltalán az egész életéért.
Indoklás: az életét ö maga éli, és úgy alakítja, ahogy akarja. Másra hárítani a felelöséget csak kibúvó az alól, hogy csak ül és nem tesz semmit a helyzete javításáért!
Köszönöm.
Többiek?
Elsősorban te. Ha a világot nem is tudod megváltoztatni, de magad igen. Te döntöd el, hogy változtatsz. Te keresed hozzá az időt, a helyet, a lehetőséget. Pl. elhatározott, hogy mostantól heti 2x elmész edzőterembe. Bökkenő, hogy te szinte mindig dolgozol reggel 8-17-ig. Ilyenkor elgondolkodsz, hogy a sima nyitási idejű edzőtermek kilőve, mert mondjuk mind 8-19-ig van nyitva. Mire munka után odaérsz már záróra. Akkor vagy keresel alternatívát, pl eljársz futni a szabadba és akkor teszed amikor időt szakítasz rá (munka előtt vagy után), vagy otthon kezdesz edzésbe, esetleg találsz olyan edzőtermet ami nyitva van akár 10-ig is.
Meghatározod a célt, az irányt, és megkeresed a lehetőséget, hogy az teljesüljön, akkor is, ha elsőre nem tűnik úgy, hogy össze fog jönni.
Tegyük Fel, Hogy (TFH.) valaki sérülten születik. Ezen esetben bizonyos mértékben a gének, bizonyos hányadban a szülői magatartás (pia, cigi, stb. volt-e a terhesség idején) is befolyásolhatja a történteket. Amint megszületik, felcseperedik a sérült gyerek, a képességeitől függ, hogy milyen életminőséget tud magának - illetve a környezete segítségével - megteremteni.
Valós esemény alapján írtam, amit írtam...
A FIDESZ.
Én lakást szeretnék venni, de nem tudok. 4 éve kezdtem el dolgozni - pont akkor, amikor behozták a CSOK-ot. A CSOK-ot... már a kifejezéstől is megkeseredik a szám íze és elkap a fekete gyűlölet. A CSOK, amely miatt a lakásárak az elmúlt időben 2-3-szorosára emelkedtek. Tanultam, hajtottam, dolgozok, másodállásom van. De nem megyek vele semmire. Minél többet gyűjtök, a lakásárak annál gyorsabban emelkednek. Ami régen a környékünkön 5-6 milliót ért, azt mára 12-15 millió forintért hirdetik.
Nincs jövőm. Nincs reményem, hogy saját lakásom legyen. Lakás nélkül pedig sosem fogok tudni családot alapítani, gyereket vállalni.
És ezért rohadtul nem hiszem, hogy én vagyok a hibás. Ezért az országot vezető kormány a hibás. A kormány, amely a gazdaság legbefolyásosabb szereplője. Hatalmát pedig arra használta, hogy ellehetetlenítse a fiatalok jövőjét.
A FIDESZ a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!