Fiúk! Nektek milyen csillagjegyű lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 15:45
1/9 anonim válasza:
Az olyanok, akik nem hisznek a horoszkópos fszságokban.
3/9 anonim válasza:
Az osztályomban minden fiúnak csak a Nyilas lányok jönnek be :((( Mondták is hogy ők nem hajlandóak más csillagjegyekkel összejönni, mert egy jósnő egyszer megmondta nekik, hogy a feleségük Nyilas lesz. Én szegény Vízöntő meg csak várom a megfelelő Ikrek férfit, de mindig csak Nyilas-függő Skorpiók jönnek :(((((((
4/9 anonim válasza:
Nekem csak a szuperhold és az univerzum váltás utána asztráltér szakadás alatt születettek jönnek be.
5/9 anonim válasza:
Örülnénk, ha áttakarodnál az Ezobarmok közé...
Itt többnyire normális emberek vannak
6/9 spok válasza:
Eddig valamiért nagyrészt skorpiókkal hozott össze az élet, imádom őket :D De amúgy én sem hiszek a horoszkóp szerinti megítélésben, inkább töltsd ki az MBTI tesztet és az talán egy fokkal jobban megmutatja, hogy milyen ember is illik hozzád igazán
7/9 anonim válasza:
Bika. Mindigis a Bika lányok jöttek be és most 39 évesen Bika lány lett az első barátnőm. Szűz vagyok horoszkóp szerint is.
8/9 anonim válasza:
Nyilas, Bika, Szűz. Amit nem tudtam, és nemrég tudtam meg, hogy a Halak is.
9/9 Vree válasza:
Horoszkóp? :D Nem tudtam, hogy még mindig a 20. században élünk. Már nem vagy a magazinokra rászorulva szórakozásért, nem inkább valami app-el kellene a fölös idődet eltöltened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!