Miért beszél ez a lány ilyen lekezelően rólunk férfiakról?
Van egy lány évfolyamtársam. Aki folyton lekezelő megjegyzéseket tesz. Nem csak a férfiakról, hanem úgy általában mindnekiről, de minket férfiakat különösen szid, pedig neki is van barátja.
Pl. múltkor épp arról beszéltek a barátnőivel, h van egy lány évfolyamtársunk, aki koszos,büdös igénytelen.
Majd megjegyezte ez a csaj, hogy -Hát a férfiaknak az ilyenek jönnek be.
Erre én mondtam, hogy: -Hát azért álljon meg a menet!
Erre visszaszól nekem, hogy: - Gábor! Férfiakról beszélünk!
Erre mondom, h: -Bmeg!
Erre ő,: -Annyi perverz állat van manapság.
"Gábor! Férfiakról beszélünk!"
Itt elgurult volna nálam a gyógyszer...
Flugos nokkel miert allsz szoba? Valami nem 100-as nala. Noktol meg kulonosen szokatlan ez a fajta erzeketlenseg. Mit kezdesz egy novel, akinek lathatoan nincs se esze, se erzesei? Valszeg varja a maga perverz allatat, de az nem te vagy.
42F
A képlet egyszerű: Kellett volna neki az a csóka, aki inkább az "egyszerűbb" lányt választotta, nem őfelsőbbrendűségét. És most köpni-nyelni nem tud...
Az egyszerűbb lány így egy koszos büdös rohad disznó lett, rajtad meg a többi srácon azért néz így át, mert ilyenkor csak azt az egy csókát látja a szeme előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!