Nektek is vannak betegesen szemétgyűjtögető rokonaitok/ismerőseitek? :D
Figyelt kérdés
Bocsi nem tudtam hol tegyem fel ezt a kérdést, de ezt a rovatot sokan olvassák. Nekem a szüleim ilyenek, minden lomot összegyűjtenek pedig viszonylag jól élünk (havi 500-600 ezer fixen bejön egy hónapban és mivel egyik szülőm ingatlanos így van amikor úgy jönnek össze a dolgok hogy több házat is eltud adni és akkor ez az összeg még jobban megemelkedik) Na a lényeg az,hogy már úgy nézünk ki mint valami cigányputri és testvéremmel felhozzuk ezt a témát hogy dobják ki a kacatokat akkor mindig jön a felháborodás meg a sértődés :D Semmit sem lehet kidobni kb mert "még jó lesz valamire". Engem irritál már ez az egész...Az összes ingatlanunk/garázsunk úgy néz ki mint valami disznóól és még csak minimális jelét se látom annak hogy valaha változtatni akarnának ezen.2019. márc. 6. 22:25
1/11 anonim válasza:
Detto. De nem tudsz mit csinálni, max nem odamenni.
Nálunk egyik rendmániás, másik gyűjtögető. De a rendmániás sem mer szólni, mert már feladta, vagy nem akar összetűzést.
2/11 anonim válasza:
A te szüleid még a jobbik eset, hiszen nem szemetet, csak kacatot halmoznak fel. Én ismerek olyat, aki konkrétan szemetet "gyűjt"! Nem viszi ki a lakásából. Van amit igen, aminek erős szaga lenne, tehát krumplihéj, zöldséghéj, de pl. csokipapír, péksüti zacskója, konzervdoboz, amiben még maradt egy kis kaja, tehát büdös lesz előbb-utóbb ott hever szanaszét szórva a lakásában. Kiürült chips-es zacskó, kekszesdoboz, a WC-papír műanyag csomagolása, üres ásványvizes flakonok, joghurtospoharak (de nem elöblítve), minden szét van hajigálva.
3/11 anonim válasza:
Költözésnél lesz ez elég nagy probléma...
Meg ingatlanos létére tudhatná, hogy 600 E Ft-ot érő területet nem tartunk fenn csak azért, hogy tároljunk rajta hátha 15 000 Ft-ot érő dolgot...
Lehet, hogy egyszer jó leNNE valamire, de ha túl sok van, úgyse tartod fejben, hogy van, és meg se tudnád találni, ezért a barkácsboltba meg a papírboltba, cipőkellékeshez meg a Röltexbe fogsz menni érte úgyis.:)
4/11 anonim válasza:
Igen, én olyan vagyok... nem szeretek semmit kidobni! :D
5/11 Duenna válasza:
A kacatokat érdemes lenne egyforma dobozokba (papír, fa, műanyag, stb) gyűjteni, papírra ráírni, hogy mi van benne, és a dobozokat ízlésesen el lehet tárolni, mint egy raktárban. Csak a raktárhelyiséget kell valahol kijelölni, közös megegyezéssel: pincében, nem használt helyiségben, szerszámosban, stb.
6/11 anonim válasza:
A szuleim. Rendre tonkremennek a parkapcsolataim ,mert en is gyujtogetek. Mar kezdem tudatositani magam,h nem bun meg pazarlas,ha kidobom,amit egy ideje nem hasznalok.
7/11 anonim válasza:
A házunk előző tulajdonosai. Hónapokig lomtalanítottunk utánuk.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Látom nem csak engem irrital ennyire...
2019. márc. 7. 12:39
10/11 anonim válasza:
7-es vagyok. Azt ígérték elviszik. De örültünk volna ha csak ez az egy probléma lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!