Titeket mennyire zavar az, ha nincsenek hasonló zenei ízlésű ismerőseitek? Zavar egyáltalán?
Nekem elég kevés ismerősöm van, velük se szoros a kapcsolatom. Egyikük se hallgat hasonló zenéket, és ez az utóbbi időben egyre jobban zavar. Szívesen beszélgetnék a kedvenc zenéimről valakivel, de nem tudok, mert az ismerőseim nem ismerik őket + alapból más zenei stílusokat szeretnek.
Más is van ilyen helyzetben? Vagy titeket nem zavar az ilyesmi? Ha zavar, akkor mennyire? És hogyan próbáljátok megoldani?
Én magasról szarok rá.
Elég kevesen hallgatnak olyan zenét mint én, szóval már megszoktam, igazából fel se tűnik.
Egyáltalán nem foglalkoztat a mindennapokban, találok más témát, amiről beszélgetni tudok.
Nem
Én is ilyen vagyok akiket én hallgatok a barátaim nem ismerik :D de annyi másról tudunk beszélni
A zenéről meg beszélhetek a többi rajongóval :D
1. Nincsenek barátnőim
2. Kizárólag a saját zenéimről szeretek beszélni, mert utálom a trendi szarokat meg mindent, ami a rádióban van, egyedül a metalt szeretem meg egy kicsit a klasszikus zenét
Jelenlegi kedvenc számom:
https://www.youtube.com/watch?v=gB4uhCqOH2k
Egy haverom van aki nem ítéli el az ilyet, de igazából nagyon jól megvagyok mindenkivel :)
Engem igazából csak annyiban szokott zavarni, hogy ha van egy jó koncert a közelben, akkor nem igazán tudok senkivel se menni, úgyhogy kénytelen vagyok egyedül elindulni és reménykedni, hogy ott össze tudok spannolni majd a többi a koncertezővel.
Szerencsére általában sikerülni szokott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!