Ti törölnétek egy ilyen embert az ismerőseitek közül Facebookon?
Figyelt kérdés
Amikor együtt dolgoztunk jópofizott nekem, de amikor még együtt dolgoztunk is, és munkán kívül találkoztunk nem is köszönt nekem, úgy tett mint ha nem is ismerne. Még olyan dolgokat is rendeztem neki, amihez semmi közöm nem volt, pl. férje ügyeit. Pedig egy csomó dologban segítettem neki, de amikor nekem volt szükségem, akkor ő nem. Én felköszöntöttem a születésnapján, ő ezt nem viszonozta, tehát ő nem köszöntött fel engem. Már otthagytam ezt a munkahelyet is, de amúgy nem ő volt a főnököm, de rangban felettem volt. Rosszul vagyok, ha csak Facebookon látom őt.2017. szept. 8. 17:03
2/9 anonim válasza:
Persze. Igazából már akkor elküldtem volna melegebb éghajlatra, ha nem köszön vissza.
3/9 anonim válasza:
Ha rosszul lennék valakitől a Facebookon akit látok akkor törölném.
Viszont én nem várnám el mástól hogy jópofizzon, vagy felköszöntsön, tehát ez nem igazán zavarna engem ő benne.
De miután látnám hogy így viselkedik velem, nem rendeztem volna a férje ügyeit sem, és többé nem lettem volna olyan kedves vele.
4/9 anonim válasza:
Mert ugye a letiltás megoldás a dolgokra, lótúrót. Pont hogy még majd nagyobb feszültséget gerjeszt ha meglátja törölted. Inkább vedd le a hírfolyamról és nem látod mit oszt meg vagy csinál...
5/9 A kérdező kommentje:
Miért? Már nem is dolgozom ott, és vele sem.
2017. szept. 8. 17:30
6/9 anonim válasza:
nem kell félni tőle, töröld le most.
7/9 anonim válasza:
nem eleg csak kitorolni, tiltsd le, az a biztos.
8/9 anonim válasza:
Töröld nyugodtan.Én kb egy hete kitöröltem 53 ismerőst.Értelmét nem láttam,h ott voltak,soha nem lájkoltak,soha nem szóltak semmit,akkor minek? Még stornózni fogok vagy 100-at,feleslegesek,én nem gyűjtöm az ismerősöket.
9/9 anonim válasza:
Nyílván nem jófej õ. De mi köze ennek a kérdésnek a facebookhoz, a facebook-on élsz s ott "rendezed" a kapcsolataidat, vagy mi?
Én is szoktam reflexbõl törölni embereket onnan, akik nem a barátaim, de ez a kérdés úgy van tálalva, mintha valami konfliktus megoldás lenne ez a fb törlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!