Facebookon ti törölnétek az ismerőseitek közül azt, aki rendszeresen nem válaszol az üzenetekre?
Figyelt kérdés
Vagyis úgy tűnik, már nem akarja tartani a kapcsolatot.2012. szept. 7. 15:35
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is így gondoltam...
2012. szept. 7. 17:36
3/7 anonim válasza:
szoktam, persze nem azonnal. 1-2x még írok neki, ha látom, hogy olvasta, és utánna tiltom, nem is vagyok arra kíváncsi, hogy utánna esetleg mentegetőzik, hogy huga volt gépnél meg ilyenek...:D
4/7 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni hogy telefonon látom valaki írt, el is olvasom az üzenetet de általában nincs kedvem a telefonon pötyögni a betűket így mindig elhatározom hogy majd ha gépnél leszek válaszolok. Aztán teljesen kimegy a fejemből az egész :D .
5/7 anonim válasza:
Aki az ismerősöm, azzal nem csak Facebookon tartom a kapcsolatot. Ha máshol se válaszol, pl. telefont nem veszi fel vagy rendszersen direkt kinyomja, kerül engem stb. akkor értelemszerűen igen, törölném.
6/7 anonim válasza:
Nem törlöm sosem.
Ha egyszer felvettem ismerősömnek, akkor minek töröljem?
Hadd legyen ott és nem ártogat.:P
7/7 anonim válasza:
Jártam úgy, hogy az idióta öngyilkos lett, és emiatt nemigen válaszolt. A timelineja egészen megható azóta. Onnan tudom, hogy nem vontam vissza az ismeretséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!