Gyakori kérdeseken mért mindenki ilyen bunkó?
Én nem vagyok az :c
Amúgy jó kérdés, szerintem sokan azért járnak ide, hogy kiéljék a frusztrációjukat.
Az a baj, hogy nemcsak itt.
Facebookon is.
Élőben is.
így van, ezt már több kérdésben megválaszolták. itt névtelenül adhatják ki magukból a vélt vagy valós sérelmek által okozott csalódást vagy stresszt. :D
mondjuk nem feltétlenül bunkóság ez mindig, csak elég vékony a határ. sokan a nyers véleménnyel is segíteni próbálnak, ami végülis nem lenne bunkóság, ha a többség tudja ezt kezelni(csak ugye olyan társadalomban élünk, ahol csomóan azt hirdetik, hogy a negatív véleményeket nem szabad meghallani, ezáltal elkönyvelik bunkóságnak)
Kikérem magamnak!
-és a nem bunkók nevében.
-Attól függ milyen almát eszel...-de viszont ha neked ízlik akkor részedről finom.
7. Te azon ritka kivételek egyike vagy, akiken nem a frusztrációjukat élik ki az emberek, csak annyira fogyatékos vagy, hogy az egész oldal röhög rajtad.
Legalább a neved levehetnéd, mert elég gáz, ahogy egyik kérdés alatt itt hőbörögsz, hogy a való életben hozzád se mernénk szólni, jujj, a következő oldalon meg ott virít a tegnapi kérdésed, amiben arról írsz, a szomszéd beárult anyukádéknak a zenebömböltetés miatt és leszidtak :D
Amúgy a csajoddal jól megvagytok, akit múltkor a diszkóban szedtél fel? Remélem, miatta nem szidtak le anyuciék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!