Más is jól néz ki az igazolványképén?
Figyelt kérdés
Általában mindenki panaszkodik arra, hogy rosszul néz ki az igazolványán. Én viszont épp ellenkezőleg gondolom, vagyis nekem tetszik az enyém, tök jól nézek ki rajta. Viszont a tablófotómon rémesen. Ez fordítva szokott lenni, nem?2019. márc. 6. 13:14
11/11 anonim válasza:
Jó neked :D Én ma hosszabítottam a személyit, és amikor megláttam a képet, hát majdnem elsírtam magam. Oké, hogy nem vagyok fotogén és nem tökéletes az arcom, vannak hibáim bőven. De amit ott műveltek, ahhoz már tehetség kell. Úgy nézek ki rajta, mint valami vámpír, aki ráadásul már vagy egy hete nem aludt. A szemem alatt borzasztóan sötét foltok vannak, de egyénként az egész kép nagyon sötét. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!