Általában mindenki panaszkodik arra, hogy rosszul néz ki az igazolványán. Én viszont épp ellenkezőleg gondolom, vagyis nekem tetszik az enyém, tök jól nézek ki rajta. Viszont a tablófotómon rémesen. Ez fordítva szokott lenni, nem?
Általában a tablófotón és az ig.képen is hülyén néz ki mindenki. Szerencséd van. :D
Mondjuk nekem a tablófotóm nem lett volna rossz, de a felismerhetetlenségig retusáltak mindenkit.
2019. márc. 6. 13:18
2/11 anonim válasza:
Én heti 4x járok konditerembe plusz ezen kívül elmegyek futni néha.
Azaz progresszíven egyre jobban nézek ki :D szóval nem, nem vagyok büszke rá.
2019. márc. 6. 13:23
3/11 Miss Endzsi válasza:
Tablófotón full szétretusáltak, a bőröm színe se volt olyan, mint amilyen. Nagyon nem tetszett.
2019. márc. 6. 13:24
4/11 anonim válasza:
Én régen mindig förtelmesen néztem ki az igazolványképeken. Majd más miatt meg kellett tanulnom a trükköket hogy tartsam úgy a fejem hogy jó képek készüljenek. Szóval nyílván azt csináltam az igazolványképnél is. Ég és föld a különbség. Többet nem ciki odaadni.
A tablóképek meg mindig retusálva vannak. Így a retusáló képességeitől is függ hogy mennyire sikerült végül jól a kép. Valaki sak rontani tud.
Például egyik ismerősömnek eltüntették az arcán lévő anyajeggyel együtt az arcvonásait. Anyajegy ellenére jóképű srácból a tablóképen egy ufo lett.
2019. márc. 6. 13:27
5/11 anonim válasza:
Egyetlen egyszer mondhatom, hogy jól sikerült, tetszettem magamnak, de az is útlevélkép volt. Igazolványfotó még egyszer sem tetszett. Futószalagon készítik, emeljem meg a fejem, stb. Digitális kijelzőn mutogatták, melyik legyen. Hát a sok rossz közül választottam az elfogadhatót. Tényleg rémesek az igazolványképek többségében. Kb. ránézésre 5 év börtön. Mint akit köröznek.:) De mint írtam, volt már, hogy én is elégedett voltam. De az csak egyszer fordult elő. Még szerencse, hogy nem kell sűrűn mutogatni. Én pont letojom, nem nagyon érdekel. Amúgy sem vagyok egy fotogén típus.
2019. márc. 6. 13:35
6/11 Metionin válasza:
Az attól is függ hogy hol csináltatod a képet. Pl. nekem amikor a kisvárosban csinálták, beültem és vártam hogy mikor fognak szólni hogy jön a kp de csak annyit mondtak hogy ok kész. A kinyomtatott papíron láttam viszont az általában bűnronda képet. Ráadásul az ezelőtti személyimen annyira kontrasztos volt a kép hogy az arcom tkp nem látszik csak a pólóm sötét nyaka, a sötét hajam és 2 pötty a 2 pupillám. Amikor a mostanit csináltattam a jelenlegi városban, megmutatták a képet és kérdezték is hogy jó lesz-e, csak néztem hogy ilyen is van. Plusz oda rákészültem és szemhéjtussal + sötét rúzzsal "rajzoltam" magamra arcvonásokat, utólag vállon is veregettem magam mert megint olyan lett a végleges kártyán a kép hogy anélkül nem lett volna arcom. A tablóképeknél is sok múlik a fotóson, nekünk az áltsulisat konkrétan egy random helyi fickó csinálta, hát az olyan is. Ragaszkodott hozzá a csóka hogy mindenki ilyen kicsavart pózban nézzen át a válla fölött + mindenkinek piros lett rajta a feje. A gimiset rendes fotós csinálta, na az normális és ott is választhattam hogy melyik legyen, míg a másiknál adtak 4 félét és csá, döntsd el hogy melyik a legkevésbé xar.
2019. márc. 6. 13:36
7/11 anonim válasza:
Semmilyen képen nem nézek ki jól, nem is szeretem ha fotóznak. Szerencsére én nem is vagyok abban a helyzetben, párom viszont rengetegen fotózzák és videózzák - jogosan, mert fellép.
2019. márc. 6. 13:49
8/11 anonim válasza:
Nekem mind a kettő Okés. Nem a legjobban sikerültek, de inkább jó, mint rosssz, nekem sem ciki odaadni.
Nem vagyok olyan fotogén, de mikor csináltattam biztosan jó napom volt :D
2019. márc. 6. 15:11
9/11 anonim válasza:
Nagy a hajam rajta, de nem érdekel a téma. Ami van, az van.
2019. márc. 6. 21:24
10/11 anonim válasza:
Csak az útlevelem fotóján nézek ki szerintem is jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!