Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mennyire érzitek magatokat...

Ti mennyire érzitek magatokat boldognak? Mennyire boldog az életetek?

Figyelt kérdés

Szerintem érdemes ezt a kérdőívet kitölteni. :)

[link]

2019. márc. 5. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem tölteném ki ha nem gond..

mindig a lehető legboldogabb vagyok, sokszor ez csak annyit tesz, hogy éppen életben hagyom magam de hát így jár aki realista..

szóval ha kell percek alatt bejárom neked az - 1000 és + 1000 közötti boldogságskálát..

2019. márc. 5. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:

-1000 től 1000 ig

Az nagyon aprólékos! Ha ilyen skálád van, akkor te valóban meg tudsz különböztetni egy 287es boldogságot egy 288-astól. Az nagyon kifinomult dolog lehet! Ejha!

2019. márc. 6. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:

az egész számok még haggyán :) van olyan is mikor egy 713.593-as meg egy 713.597-es kerül összevetésre :)

#namégmitne

2019. márc. 6. 22:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Itt van a kérdőív eredménye:

[link]

2019. márc. 20. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:

ELTE végzi és nem tud különbséget tenni a gondolat és az érzelem között, mint pszichológiai tan intézmény?

Az "abba hagytad már az asszony verését" típusú kérdés egy ELTE pszichológiai kérdőíven...

És én vagyok az, aki részletesen és odafigyeléssel végzi a munkáját és kevésbé vagyok megbecsülve.

Veszprém, a nyugdíjasok városa, meglepett. Ott nagyon sokan kaptak úgy több generációslakhatást az átkosban, hogy dolgozniuk sem kellett érte, csak jóban lenni az éppen aktuális vezetéssel. A játszóterek és a kerékpárutak, tehát a város olyan fejlesztései, amik környezetbarátok és ember barátok, nagyon pörögnek. Csak munkahely kevés. Így a közép korosztály hiánya miatt van ott 50 ezer nyugdíjas 12 ezer egyetemista és 20 ezer gyári munkás és bolti eladó.

2019. márc. 21. 06:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi az eredményeket!
2019. márc. 21. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!