Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mennyire érzitek magatokat...

Ti mennyire érzitek magatokat boldognak? Mennyire boldog az életetek?

Figyelt kérdés

Szerintem érdemes ezt a kérdőívet kitölteni. :)

[link]

2019. márc. 5. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Rendben van az életem, ehhez nem kell a kérdőív sem.
2019. márc. 5. 19:21
 2/16 A kérdező kommentje:
A kérdőív Magyarország Boldogságtérképéhez kell. Azt mérik fel, hogy az ország különböző területén élő emberek mennyire boldogok, és ez alapján ki fog rajzolódni, hogy az ország mely területe a legboldogabb.
2019. márc. 5. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
boldog voltam amíg neki nem álltam kitölteni ezt a kérdőívet
2019. márc. 5. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
40%

10-es skálán 2.

Azért a kérdőívben nem egy mondat volt, aminek 3x kellett neki futni, mire igazolódott, hogy értelmetlen.

"Hálás vagyok a sorsnak, hogy nagyon sok hozzám hasonlóan gondolkodó ember .."

Pont, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki nem csak a saját hasznát lesi és nem a hibásakat keresi, vagy azt, hogy éppen kit bas*6 le, hanem megoldást keres és segítséget kér, ha egyedül kevés hozzá.

Ha nagyon sok ilyen ember lenne, persze, hogy hálás lennék, de az emberiség 3%a jó, ha ilyen. Magyaroknál meg még talán kevesebb is.

2019. márc. 5. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
40%

Na meg keveri össze vissza, mint valami EQ sértült, az érzelmeket és a gondolatokat. Ez a kérdőív készítő nagyon amatőr és jó lenne, ha elkezdene szerezni pszichológiai és kommnuikációs témában legalább az első féléves tárgyakról valami halvány lilla gőzt. Első körben [link] megtenné tanulmánynak. Aztán utána értelmező kéziszótár "érzelem", "értelem", "gondolat" szavaknál való fellapozása sem ártana.

Ugye nem "diplomához" kellenek a kérdések neki! Mert ott még biztos nem tarthat!

2019. márc. 5. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Ohh és még az Agymanók című rajzfilmet is ajánlom, mert abból is van mit tanulnia!
2019. márc. 5. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2019. márc. 5. 19:57
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Közepesen érzem magamat boldognak.
2019. márc. 5. 20:01
 9/16 anonim ***** válasza:
19%

I'm happy....;;;))))

Bár egy vonzó nővel tudnék mit kezdeni....

2019. márc. 5. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Feladtam, utálom a kérdőíveket.
2019. márc. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!