Mindent elvesztettem. Mit tegyek? 39F
- Nincsenek barátaim.
- Nincs munkám. Ami eddig volt, az is aprópénzt fizetett.
- A kiszemeltemet felcsinálták. Igaz, úgyse kellenék neki.
- A többi kiszemeltem is mind foglalt. MINDENKI foglalt, akit valaha kiszemeltem a 39 évem alatt. Többnyire házasok is. Ha nem lennének azok, akkor se kellenék nekik.
- Az ellenségeim úsznak a pénzben.
- Leépültem mentálisan.
- Leépültem fizikailag.
"Már fáradt vagyok. Öreg vagyok." - van egy nő, 122 éves korában hunyt el. Ő az idős. 39 éves nem az. :D
"Nincsenek barátaim" Először is, próbálkozzunk meg egy egyszerű kérdéssel; Miért? Nem vagy túl borongós vagy túlontúl, fárasztóan hiperaktív? Meg tudod tartani az egészséges arányt, hogy Te annyit elvegyél mástól, amennyit adsz?
Ha túl sok benned a kiadatlan szeretet, törődés; Nem gondolkoztál egy állat adoptálásán? Nekem segített.
Ami még segít a mai napig nekem, az írás.
"Nincs munkám. Ami eddig volt, az is aprópénzt fizetett." Képezd tovább magad; ezt sosem később ellezdeni. Édesanyám kb 46 volt, amikor rákosan, két gyereket nevelve csinálta a fősulit.
"- A kiszemeltemet felcsinálták. Igaz, úgyse kellenék neki.
- A többi kiszemeltem is mind foglalt. MINDENKI foglalt, akit valaha kiszemeltem a 39 évem alatt. Többnyire házasok is. Ha nem lennének azok, akkor se kellenék nekik." Miért olyan szekér után futsz, ami úgy sem vesz fel? Ez egy kicsit a lustaság kategória. Kényelmesebb azt mondani, hogy nem érdeklem A B C embereket és ezzel búsan fetrengeni, mint azt mondani, akkor keresek mást.
"Az ellenségeim úsznak a pénzben." És akkor mi van? A Te életednek semmi köze más keresetéhez, ha csak nem tőled lopják a pénzt. Ez is csak valami, amin hergeled magad; ezt nem kéne.
"Leépültem fizikailag." A vak, siket, tolókocsis az, akinek joga van keseregni ilyenen; Neked javaslom, ha nem vagy jól, vizsgáltasd ki magad. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!