Ti szoktatok hallgatni arra a bizonyos belső hangra?
Sokszor van hogy meg akarunk tenni valamit, egy kis belső hang pedig gyakran megszólal hogy talán ezt mégsem kéne.
Te mennyire szoktatok hallgatni erre a belső hangra?
Azért merült fel bennem ez a kérdés mert az utóbbi időben többször is volt rá példa hogy nem hallgattam rá pedig jobb lett volna. Ma mentem volna egy társasággal kicsit kikapcsolódni de mivel voltak tényezők amik ezt megnehezítették volna és amúgy is valamiért úgy éreztem ma ezt ki kéne hagynom. Nem tudom hogy jól cselekedtem e lehet ez egy jó este lett volna de sajnos ezt sose tudom meg.. talán ez a legrosszabb ebben hogy a legtöbb esetben sose tudjuk meg hogy mi lett volna ha.. viszont lehet hogy ezzel sikerült elkerülnünk valami olyat amit nem akartunk hogy bekövetkezzen. Mit gondoltok? Vannak ezzel kapcsolatban érdekes történeteitek?
Tökéletes témaválasztás.
- Doktor úr, néha hangokat hallok olyankor, amikor senki sincs a közelemben.
- Mikor szokott ez előfordulni?
- Telefonálás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!