Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik ébredés után fél órával...

Akik ébredés után fél órával már indulnak is dolgozni, ők mikor nagy wc-znek?

Figyelt kérdés
Tudom az élet nagy kérdései... dehát ilyet nem fog az ember megkérdezni pl a munkatársaitól, viszont nekem ez fura. Sokan mondják ezt ismerősök, meg itt is olvastam pár reggeli rutinos kérdésnél, hogy van aki mondjuk 7 kor kel, és 7.30 kor már indul is otthonról. Ők úgy ébrednek, hogy már rögtön kell nekik? Ezt hogy csinálják? Vagy ők este járnak? Én évtizedek óta szenvedek ezzel, hogy ébredés után hiába iszok erős fekete kávét, akkor is kell onnantól másfél óra mire beindulnak a dolgok. Ezért jó korán fel kell kelnem, indulás előtt kb 2 órával. Igaz már megszoktam, de néha jó lenne tovább aludni, ha rossz volt az éjszaka. Ritka az olyan munkahely ahol van idő és lehetőség elintézni ezt. A legtöbb helyen olyanok a körülmények hogy max akkor megy el az ember ha már haldoklik, mert pl alig jön víz lehúzáskor, az irodába, vagy közvetlenül a munkaterületre nyílik az ajtó, ablak sincs rajta. Szerintem a legtöbb nő szemérmesebb annál hogy nyugodtan beüljön rotyogtatni úgy hogy hallják a munkatársai, utánna meg még el is árassza büdössel a folyosót, munkaterületet. Én most egy boltban dolgozom, egyedül vagyok, és nem zárhatom be az ajtót, a mosdó közvetlenül az eladótérből nyílik, ha elmegyek pisilni és hallom jött valaki akkor kiabálok hogy rögtön megyek. Na most érdekes lenne ha beülnék trónolni 10 percre, közbe odagyűlne 10 ember, és mikor kijövök kiengedném a büdöset. Előtte adminisztrátorként dolgoztam, ott is úgy nyílt a wc hogy a két munkatársam asztalától 2 méterre kellett volna elvégeznem a dolgomat, ablak nélkül.
2019. febr. 22. 09:06
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
Nekem tök változó hgy mikor kell. Ha otthon vagyok épp, akkor otthon végzem, ha munkában, akkor ott. Kb. 2 perc az életemből, nem hiszem hogy bárkinek feltűnne hogy épp kábelt fektetni vagyok.
2019. febr. 22. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Én sose értettem miért szarnak az emberek reggel. Azért, mert én mindig este felé végzem.
2019. febr. 22. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:

En no letemre barhol barmikor elmegyek kabelt fektetni, ha kell, akkor kell. Ha tartogatom, csak belemkot es utana szenvedes megszabadulni tole.

Amugy tobbnyire munkahelyen szoktam, otthonos a wc, ingyen van a papir, es ha azonnal elindulok mikor jon az inger, max 5 perc alatt megvan az egesz. Senki sem viragot szedni jar a budira, nem kell ezt szegyellni :D

2019. febr. 22. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindig irigyeltem az ilyen 2 perc alatt szaró típusokat. Nekem ez általában egy legalább 20 perces művelet.
2019. febr. 23. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!