Akik ébredés után fél órával már indulnak is dolgozni, ők mikor nagy wc-znek?
A munkahelyemen végzem el. Nem szokott se hangos, se büdös lenni, kivéve, ha beteg vagyok, hasmenésem van, de akkor meg nem dolgozom. Egyébként irodában dolgozom, normális wc-nk van.
Ha külsős programra megyek, és nem az irodába kell bemennem, akkor felkelek én is kicsit korábban, hogy otthon el tudjam végezni. Kb. 1 órával indulás előtt kelek ilyenkor.
Szerintem neked nem marad más megoldás, mint a korábban kelés, mert eleve egyedül vagy, szóval nem túl ideális a munkahelyeden.
Nem egyformán működik a szervezetünk. Én is rögtön tudok nagy wczni amit felkelek. Szerintem ez függ az étkezési szokásoktól is, és hogy mikor eszel este utoljára, és mit. Nekem gyorsan beindul a szervezetem. Lehet ez stressztől is.
Én elég későn is eszek még, nem tudok éhesen lefeküdni. Tejet szinte mindig iszok lefekvés előtt. Szóval aztán amint felkelek, rögtön rottyintok.
Próbáltál egy nagy pohár melegvizet éhgyomorra...
Utána szokásos rutin kávé vagy reggeli...
Szoktatni kell magad,a szervezet tudni fogja a rutint.
Akkor intezem a nagydolgomat mikor ramjon. Es ez lehet a nap barmelyik oraja, en nem orarend szerint csinalom.
Munkahelyen meg normalis wc van, tobb fulke, rendes ablak, de meg zuhanyzo is, bar meleg viz az nem allando.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!