Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te hogyan cselekednél, ha...

Te hogyan cselekednél, ha ilyen lehetőséget kapnál?

Figyelt kérdés
"Majd magával vitte az ördög egy igen magas hegyre, megmutatta neki a világ minden országát és azok dicsőségét, és ezt mondta neki: Mindezt neked adom, ha leborulva imádsz engem." (Mt 4,8-9)
2019. febr. 21. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Átgondolnám milyen drogot vehettem be a tudtom nélkül, hogy hirtelen elkezdtem hinni az ördögben.
2019. febr. 21. 15:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Tételezzük fel, hogy létezik az ördög, és megkeresne egy ilyen lehetőséggel.

Mit tennél?

2019. febr. 21. 15:45
 3/9 anonim válasza:
Hát ha örökké élnék és én lennék isten fia, aszondanám, menj a rákba te kígyó. De így emberként, szerinted mennyire érdekelne, hogy mi lesz a világgal?
2019. febr. 21. 16:27
 4/9 A kérdező kommentje:

A Sátán itt arról beszél, hogy ha Krisztus leborulva imádja, akkor neki adja a világ minden országát.

Erre vonatkozott a kérdésem:

Ha az ÁTLAG, tisztességes ember, ilyen lehetőséget kapna: képes lenne leborulni a Sátán előtt?

2019. febr. 21. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Sátán, aka Lucifer, a bukott _angyal_ aki oda mert mondani a mindenhatónak? Simán. Ő a kedvenc szereplőm ebben a sztoriban a Vatikán által csúnyán kiforgatott Júdással együtt. Nem is kell nekem minden világi hívság, egy sima csevellyel is beérném vele/velük. Utána elmehetnénk krvázni is.

Hm, ez jó terv! Hol lehet jelentkezni?

2019. febr. 21. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Belemennék
2019. febr. 21. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nos mivel a Biblia legnagyobb szemétládája Isten így nem kellene nagyon győzködnie.
2019. febr. 21. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:

"világ minden országát és azok dicsőségét"

Aztán mit kezdjek ezekkel??? :D Hát nem adta fel a leckét, na.

2019. febr. 21. 18:27
 9/9 A kérdező kommentje:
azok a válaszok... xD
2019. febr. 22. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!