Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg akarnak verni, mit csináljak?

Meg akarnak verni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek az iskolában, ugyan olyan idős mint én.

Elvileg azért akar szetverni mert nagy a szám, (eddig jóban voltam vele)

De most eldurrant nála valami,

Mondta hogy vagy leterdelek előtte és bocsánatot kérek vagy szétbassza a fejem

Ha leterdelek én leszek a csicska mások szerint, ha megver, akkor is.

Néztem sok verekedős videót hogy hova kell ütni és hogy, de nem tudom hogy ez a való életben hogy menne.

Mások szerint van bennem erő és tudok ütni...

De én ezt nem látom magamban, valami tanácsot tudtok adni?

2019. febr. 19. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam. Verekedős voltam általánosban. Igaz tényleg csak akkor, ha már ők is bántottak, addig próbáltam levegőnek nézni őket.

Egyszer egy cigány lánnyal verekedtem mert elkezdett fojtogatni amikor nem engedtem hogy lopjon tőlem. Utána haza kellett menekülnöm, mert minden cigányt aki volt a suliba hívta magával. Voltak vagy 30an. Azóta ha tehetem elkerülöm hogy ilyen történjen.

Verd meg úgy hogy mindenki féljen tőled(bár ez nem a legjobb megoldás, de ha nem így csinálod nincs értelme verekedni szerintem) kérj bocsánatot, vagy bujkálj. Ezek a lehetőségeid.

2019. febr. 19. 18:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, ha úgy megverem hogy vérzik az orra vagy valami, másnap reggel suli előtt 20 emberrel várnak, igaz hogy nemrég vagyok 9-edikes de már volt időm tapasztalni hogy milyen hogyha valakit megvernek, egy embert már megvertem mert a szart kavarta aztán jött a 19 éves haverja...
2019. febr. 19. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Először szólj az igazgatónak az esetről, próbáld meg elérni, hogy előtte, szóban beszéljétek meg a nézeteltéréseteket. Ettől még megtámadhatnak, de ha ezt nem teszed meg, nem lesz egyértelmű, melyikőtök volt a támadó. Ha megtámadnak, védd meg magad és ne alázkodj meg, mert a fizikai sérülés sok esetben begyógyul, a lelki sosem. Ha idáig fajul a dolog, billentsd ki az egyensúlyából az illetőt minél hamarabb. Ha te is borulsz vele, igyekezz ráesni és a helyzeti előnyödet minél jobban kihasználni.
2019. febr. 19. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Inkább leterdelek...

Nem akarom azt hogy utána 20-an basszák meg a számat..

És remélem utána már nem lesz balhé

2019. febr. 19. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha meg akarnak verni, az egyetlen dolog amit tehetsz, az az hogy gyakorikérdéseken írsz róla. Ez nagyon bejövős, meg menő, és minden problémádat megoldja.

Eszed ágába se jusson beszélni egy felnőttel, az iskolában a tanárokkal, vagy a szüleiddel. Csak az a jó, ha gyakorikérdéseken leírod, más nem segít.

2019. febr. 19. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne keress kifogást, hogy utána húszan akarják a véredet; még az sem biztos letudod nyomni. Továbbá, gondolod égeti majd magát a haverok előtt, hogy keménykedett és elkented a száját? Ez inkább a magyarokra jellemző, egyik magyar uszítja rá a másik magyart.
2019. febr. 20. 05:10
 17/17 kreténpali ***** válasza:

"Dirr egy könyökös szökik a málna."

Ostor, tsss!

2019. febr. 20. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!