Meg akarnak verni, mit csináljak?
Van egy gyerek az iskolában, ugyan olyan idős mint én.
Elvileg azért akar szetverni mert nagy a szám, (eddig jóban voltam vele)
De most eldurrant nála valami,
Mondta hogy vagy leterdelek előtte és bocsánatot kérek vagy szétbassza a fejem
Ha leterdelek én leszek a csicska mások szerint, ha megver, akkor is.
Néztem sok verekedős videót hogy hova kell ütni és hogy, de nem tudom hogy ez a való életben hogy menne.
Mások szerint van bennem erő és tudok ütni...
De én ezt nem látom magamban, valami tanácsot tudtok adni?
Azt mondják verekedni mindenki tud, hát ez így ebben a formában nem igaz..
Az viszont igen, még ha nem is tudsz öklözni, ha jó erős vagy, nagyon erős, az egy jó pont, előny.
Ha rád támad, erre az esetre vannak a paprika sprék, csak mást le ne szórj vele.
Én láttam 2m-es embernek nekirontó 160-as embert, úgy leterítette a földre mint annak a rendje! Betámadta a lábait és ledöntötte, az meg öklözött volna nem is számított rá.
Régebben rám brahiból osztálytársaim jöttek, úgy 6-an, de semmit se értek, mert én keményen ki voltam gyúrva, meg se kottyant, mondom nekik! Ennyi? Ennyit tudtok?
Pf, emlékszem hatodikban szétkarmoltam az egyik osztálytárs (srác) vállát, véresre. Partizánoztunk tesin és kiütött. Az összes fiú osztálytársam várt kint a suli előtt elbújva a bokrok között. Olyan kis csicska voltam, hogy mentem az igazgatóhoz ríni. Anyám jött be végül értem és kiosztotta úgy a srácokat, hogy öröm volt nézni. (mert az egy dolog ha egy az egy ellen lehet azt még be is vállaltam volna, na de egy fél osztály?) Persze utána én is megkaptam a magamét otthon. :D
Erről a sztoriról ez jut eszembe. Suliban még sztem tökre nem gáz ha az ember nem tudja magát megvédeni és inkább kéri a felnőttek segítségét. Nekem se lett tőle kisebb az önbizalmam, mert anno nem álltam ki 10+ srác ellen, girhes kislányként. (más kérdés, hogy azóta megtanultam kicsit jobban kontrollálni a haragom, meg nem leszek mérges minden hülyeségért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!