Mit csináljak ha szeretem a hosszú hajam de?
szóval elkezdtem növeszteni a hajam mert nagyon tetszik szép hosszú dús meg fényes (anyukámék szerint a legtöbb lány is megiregyelhetné)
De emiatt nagyon sokszor lánynak néznek (fiú vagyok) volt hogy ki akartak zavarni a férfi wc-ből hogy ide lányok nem jöhetnek be és szórakozóhelyen is alámnyúltak már...
ez engem nagyon zavar de nem szeretném levágatni a hajam és nem tudom miért hiszik azt hogy lány vagyok amikor vannak hosszú hajú fiúk is de engem kicsit zavar főleg ha idegenek fogdosnak vagy kioktatnak...
valaki járt már hasonló cipőben?
Hát, látod, nekünk lányoknak alapból minden napunk ilyen és nem nagyon tudunk ellene mit tenni. :D Szóval igen, jártunk már hasonló cipőben. De amikor ilyenkor rájönnek, hogy fiú vagy, az nagyon epic lehet. :D
Szerintem a hosszú haj fiúkon és lányokon is szexi, az alányúlkálósakat meg le kell ütni szívlapáttal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!