Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki szereti,...

Van itt olyan, aki szereti, ha "uralkodnak" felette?

Figyelt kérdés
Nem agresszív módon, hanem az, amikor olyan, hogy bármit meg tud neki magyarázni, olyan határozottnak tűnik, az a tipikus vezető szerep, hogy úgymond befolyásolja, észre se veszed, de behódolsz neki. Van aki szereti az ilyet? Vagy mindenki "főnök" szeret lenni?
2019. febr. 13. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, és valahogy izgató számomra, ha egy szép nő így viselkedik velem. Amúgy meg nem bánnám azt sem, ha agresszív lenne.
2019. febr. 13. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én allergiás vagyok rá nagyon. 17/l
2019. febr. 13. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én legtöbbször ilyen alárendelt szerepben szeretek lenni, de semmi köze olyasmihez, amit az első írt, hogy ez vonzó lenne számomra. Egyszerűen így neveltek a szüleim (ilyen elnyomóan) és annyira beleszoktam, hogy hiába élhetnék (azaz élek is) már szabadon, mégis arra vágyom, hogy irányítsanak, hogy mindig valaki más mondja meg, mi legyen, tőle függjek, stb. Baromira nem szeretek főnök lenni. Évekig végeztem olyan munkát, ahol annak kellett lennem, és kikészültem tőle, abba is hagytam, keresek inkább kevesebb pénzt, csak ne kelljen főnöknek lennem, hanem azt akarom, hogy mások irányítsanak engem.
2019. febr. 13. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem.

28F

2019. febr. 13. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én jelenleg is pont ilyen társat szeretnék. Persze vannak saját elképzeléseim is, és fontos hogy meglegyen a közös alap érdeklődés stb viszont csak úgy tudok az életemben párkapcsolatot elképzelni hogy átadom a partneremnek az irányítást. Imádom átadni az irányítást :)
2019. febr. 13. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én túl főnök típus vagyok, igyekszem a háttérben maradni, hogy ez ne látszon rajtam, mert sokan nem szeretik. Inkább mondhatni tanácsokat adok, amivel nagyjából mindig elérem, hogy jól alakuljanak a dolgok. Viszont én felnézek azokra akik képesek engem irányítani. Valahogy túl kevés volt az, amikor ez valakinek sikerült, így elismerésem azoké akiknek igen. Viszont ha átmegy nagyon irányítóba, azt nem viselem el.
2019. febr. 13. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, pont olyan szülői háttérből jövök, mint a 3. válaszoló, viszont ahogy telik az idő egyre inkább arra vágyom, hogy mindent jobban és jobban én kontrolláljak, munkában már nagyon érződik, magánéletben is egyre inkább.

Persze, ettől még kell az összhang, hasonló igények, amit valaki itt is írt.

Megfolyt az az érzés, hogy ha látszólag azt csinálom amit akarok, de valójában mégse, és túlzottan alkalmazkodni, idomulni kell máshoz, még inkább más prioritásai szerint csinálni dolgokat, élni.

2019. febr. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!