Szerintetek mi lesz a mai tinédzser generációból?
Nem tudom, nem vagyok jós.
Bár nem értek egyet az állításaiddal. Hosszú lenne kifejteni, nincs is kedvem annyi mindent bepötyögni, meg tízszer átnézni, hogy értelmes-e a mondanivalóm :D
Én, mint mai tini írok. Szerintem a mostani generációból sok új dolog fog származni, sok új, jó dolog. Gimis osztálytársaimmal utolsó 2 évében egyre inkább érdekelt minket a politikai légkör, vitatkoztunk, gondolkoztunk, ki mit lát hogyan, szerintünk mit kéne csinálni, nagyon sokan később olyan egyetemi szakokra is mentek, amivel jobban megérthetik, jobban átláthatják ezeket. Vannak olyan volt osztálytársaim, akik orvosnak készülnek, szívvel-lélekkel azt szeretnék csinálni. A mi generáción (is) hozza nap, mint nap szóba, hogy van egy bolygónk, amire oda kell figyelni. Itt, most már egyetemen, sokan velem egy idősek, vagy max 2 évvel idősebbek teszünk azért, hogy pl. az étkezdében ne legyen annyi műanyag, projektekkel próbáljuk-próbálják keresni az utat, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a világ méretű szennyezést, vagy, hogy milyen hatásai lehetnek e gyermekkori élményeknek, miért lesz sokszor egy szélsőséges ideológia a legszimpatiusabb.
Ez most mind valószínűleg nagyon elcsépeltnek hangzik, nem ez a szándékom, de a mostani tinikből lesznek a későbbi orvosok, politikusok, tudósok, feltalálók akik majd viszik tovább a világot.
Mint minden generációnak, nekünk is megvannak a magunk új dolgai, amik szokatlanok. Egyre kevesebb embert érdekli, hogy ha valaki sminkel, vagy ha nem. Egyre több fiatal érzi azt, hogy egy ruhadarab pontasan annyi, és nem több, nem kevesebb, mint egy ruhadarab. Ez nem vesz el abból, hogy képesek vagyunk teljesíteni, vagy, hogy jobb hellyé tudnánk tenni a világot.
Bár az Ige azt mondja sok jó és hasznos dolgot terem az igaz szántóföldje de a törvénytelenség kiforgatja(Tönkreteszi)azt
Pldb:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!