Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedül élők, mennyit költötök...

Egyedül élők, mennyit költötök kajára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Akik egyedül laknak, mennyibe kerül az étkeztetésetek egy hónapban? Próbálom felmérni, mennyire drága vagy épp nem drága a saját kajálásom. Betegség miatt glutén-, tejtermék-, gabonamentesen étkezem, főleg friss hús, gyümölcs, zöldség, kókusztej, 100% gyümölcslé van itthon. Hetente 2-3 vásárolok és főzök. Viszont így sosem rendelek vagy veszek félkész kaját. Januárban kb 45E Ft-ba kerültek a dolgok, amelyeket megettem.

Ez sok vagy okés?

Köszi a válaszokat! :)

2019. febr. 9. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez annyira változó? A csajok általában keveset de az etelen lehet a legtöbbet spórolni.
2019. febr. 9. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja, igen, azt nem tettem hozzá, 33/N vagyok, 162 centi, kb 60 kiló. Tehát nem eszem hatalmas adagokat.

Persze, lehet a kaján spórolni, de amikor betegség miatt szigorú diétát kell tartanod, akkor nagyon nem könnyű. Nem ehetek vizet és kenyeret. (kenyeret úgy amblokk sem, lol. Tésztát, rizset, krumplit sem - ha valakit érdekel, autoimmun protokoll diéta, nagyon szigorú) A friss hús és zöldség pedig tud drága lenni, ha hetente 2-3x vagy kénytelen venni és abból főzni.

2019. febr. 9. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából én is ilyesmiket szoktam enni, mint te, és a paramétereink is hasonlóak. 30 000-et szoktam minden hónapban kajapénznek félretenni, általában elég, de ebben nincs benne az, ha néha rendelek valamit, meg nem igazán szoktam a főétkezéseken kívül nasizni, rágcsákat enni.
2019. febr. 9. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:

45-50 ezer.

Én eszek lisztes, mindenes dolgokat.

Igyekszem heti egyszer főzni, akkor 2-3 napra, a SZÉP kártya 12 ezrét is lehasználom.

Sajnos én eszek konzervet, félkészt, zacskós levest idő-és pénzhiány miatt.

Rágcsa mindig kell legyen nálam, mert ha valamivel, akkor engem a napi 3-szori étkezéssel lehet megkínozni.

A szendvics nem megy le a torkomon és alapból kenyeret csak reggel eszem.

Igazából estére is kellene nekem főttkaja, ez általában zacskósleves szokott lenni, 2 főétkezés között ehetnék szendvicset, de mint mondtam, nem megy le a torkomon.

De SZÉP-kártyával, a néha főzéssel és azzal, hogy otthon reggelizek kenyeret, felvágottat, zöldséget, azért tudok spórolni.

2019. febr. 9. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonló összegben.
2019. febr. 9. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
25-50e Ft között mozog... attól függ, az adott hónapban hányszor van ilyen éttermes baráti összejövetel meg mennyit "nasizom", ill. hogy anyukám mennyi kajával traktál a hónapban :D. Cukor- és fehérlisztmentesen étkezem, ezt még szeretném hozzátenni.
2019. febr. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!