Ti, akik egyedül éltek, mennyit költötök egy hónapban kajára?
35-45
Igyekszem mindent magamnak csinálni, emellett néha egy kis gyorskaja vagy étterem. Édesség és rágcsa max heti 1x
Tegyük fel, havonta egyszer mentek nagy bevásárolni. (Ebből a 30 ezerből és csak kaját)
Miket vennétek?
Kilóárat kell nézni, és megnézni a legolcsóbban kínáló helyet minden egyes terméknél. Én minden terméket másik boltban veszek.
Legolcsóbb: krumpli, hagyma, idényzöldségek, csirke, tejföl, tej, kenyér, egyes gyümölcsök, liszt, só, konzervek.
Vaj, fokhagyma (ha drága is, alap, mert hogy ne legyen az ember tápanyaghiányos), sajt is fontos.
Krumpli,hagymafélék,tej,tejszín,vaj,margarin. Mustár,majonéz,ketchup. Liszt,olaj,fűszerek, só,cukor. Húsfélék. Tésztafélék. Paradicsom,paprika,egyéb idényzöldség és kis gyümölcs. Amúgy érdemes megfőzni olyat- amit tudsz variálni pl. Sertéspörkölt 1nap tésztával/krumplival, 2 nap tarhonyával,3 nap főzelék feltétnek. Van aki továbbgondolja gulyásnak esetleg hortobágyi palacsintának. Vagy pl fasírt. Lehet körettel,kenyérrel, főzelékkel.
De pl a jól elkészített főzelékeket én szeretem. Pl sárgaborsó- egy zacskó 200 ft és kiadós. ( sosem szerettem de a Varga Gábor féle recept szerint zseniális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!