Az öcsémnek a fiú osztálytársai borzalmasan viselkednek,az öcsém folyton nekem panaszkodik. Az osztálytársai 13 évesek. A tesi öltözőben folyton hangosan finganak. Meg ilyen kisgatyában szaladgálnak. Volt olyan is hogy az egyik fiú órán hangosan fingott és az öcsémre akarta fogni.
Hidd el, minden fiú öltöző ilyen, nem tudsz mit tenni :D
2019. febr. 7. 21:47
2/27 anonim válasza:
Nálunk meg kiteszik a f@$zukat és a másik arca előtt lóbálják :D
Szóval szerintem az öcséd tök jól járt egy fingással.
2019. febr. 7. 21:49
3/27 anonim válasza:
Ha jó lányka vagy, egy valamit kell megtenned a fiúkak egyesével az osztályban :D Csak a nadrágod térde nehogy kikopjon. ;)
4/27 anonim válasza:
Mond meg öcsédnek hogy kicsit szedje ösze magat mert mar nem gyerek. Menjen oda es huzza fel a gyerek fülét ő. Te vagy a nagyobb te rad figyel. Ersd amit irok. Tudasd vele hogy ő a jobb vele ezt nem lehet. Hitesd el öcséddel hozd fel arra a szintre hogy saját magaert ki kell allnia es veletlenul sem ereztesd vele aztat, hogy neki szüksége lenne rád, a saját problémája megoldására, mert akkor azt fogja hinni hogy még a saját testvére sem bizik abban hogy kepes lenne onalloan megoldani a negativ helyzeteit. Ugyhogy lehet te voltál eddig a baj. Legyel g pont.
5/27 anonim válasza:
Megvédeni a fingtól? Hát... valami olyan burokkal, ami nem engedi át a gáznemű anyagokat, pl. nejlonzacskó. A probléma ezzel az, hogy levegőt sem nagyon fog kapni, így nem ajánlatos. Szerintem egyszerűen nyissatok ablakot.
2019. febr. 7. 21:50
6/27 anonim válasza:
Annak idején az én iskolámban egy srác belekakált egy fóliazacskóba,és a harmadik emelet egyik ablakából rádobta a technikatanár kocsijára,eközben dohányzott,és kommersz körtét ivott.Ehhez képest a fingás gyerekcsíny.
2019. febr. 7. 21:53
7/27 anonim válasza:
Ez a kerdes valami vicc akar lenni? Nekem nincs ocsem de a parom occse 14, neki a legnagyobb baja az hogy az osztalytarsai megvertek. A fingast kirohogik es meg kisgyerekek megis hogyan akarod ezt megakadalyozni? Dugot nyomsz a seggukbe? Az ocsedet tanisd meg megvedeni magat es kesz mert kesobb se fogja tudni amikor netan verekedni fog. Legalabb nekem lett volna ennyi bajom :D
2019. febr. 7. 21:54
8/27 anonim válasza:
Miért baj, ha az öltözőben kisgatyában futkosnak? Érthetetlen!
A szellentés sem istenkáromlás, főleg egy közösségben, öltözőben. Korlátozhatnák ugyan magukat, de az öcséd szokja meg ezt, még ha nem is követi őket.
9/27 anonim válasza:
Írasd be egy önvédelmi tanfolyamra, ahol szerez egy kis magabiztosságot. Máshogy ne akard megvédeni, mert csak cikizni fogják, hogy a nővére szoknyája alá bújik.
10/27 A kérdező kommentje:
"Miért baj, ha az öltözőben kisgatyában futkosnak? Érthetetlen!"
Az hogy undoritó,inkább hordanának boxert.
A fingással meg az a baj hogy amikor öltözik az öcsém akkor nagyon idegesítő neki a hangos fingás és a nagy röhögések. Ti lennéntek az ő helyében? Nem hinném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!