Miért tartják a 170cm magas fiúkat/férfiakat alacsonynak?
Egy 164-165 centis fiú még úgy ahogy alacsony, de egy 170 cm magas fiúra miért mondják?
Nekem teljesen átlagos a magasságom. 161 cm magas lány vagyok, és a párom pár centivel magasabb nálam,szóval ő valóban alacsony, de egy 170 cm magas ember már szinte Góliát melettünk.
Akkor, hogy van ez? 🤔🤷♀️
Egyrészt, mindenkinek más az alacsony, és nem úgy értem, hogy önmagához képest. Van, akinek a 170 centis lányok picik, van, akinek s 175 cm-s pasi nem elég magas. Egyéni preferencia.
Másrészt, ki mihez van szokva, 157 vagyok, apukám 186, és nem látom óriásnak, ezt szoktam meg.
Hát nem tudom. Nekem a 180 is baromi magasnak számít. Lehet azért mert ilyen minion méretem van, de na. 2 méteresembert is csak 1-2 akit láttam.
A 174 cm, meg annyira nem nagy külömbség. Az a 4 centi sok esetben fel sem tűnik az embernek.
Én pont 165 vagyok nem is leszek már több. Eléggé megnehezíti az ismerkedést mivel én nem szeretnék nálam magasabb lánnyal járni. Szóóval várok a tökéletes nőre mert még nem találtam meg :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!