Mit tehetek ha úgy érzem semmiben nem vagyok jó?
Az élet több területén is úgy érzem nem vagyok elég jó, többiek fele akkora energiabefektetéssel, kevesebb idő alatt sajátítják el ugyanazokat a képességeket. Vagy nekem egyáltalán nem megy. Persze a többiek abból is merítenek, hogy látják jobbak nálam és ezt az orrom alá is dörgölik burkolt és álszent módon.
Suliban éltanuló voltam, mióta végeztem azóta kudarc minden amibe belevágok...
Hogy tudnék kimászni ebből?
25l
Ha ez egy kicsit dob az önbizalmadon, például a helyesírásod kapásból jobb, mint a magyarok 80%-ának. Mindössze egy-két vessző hiányzik. Ez dicséretes. :)
Egyébként szerintem az az első lépés, hogy elkezded magadnak mondogatni, hogy nem vagy egy nulla. Én is szoktam úgy érezni, mint te. Ilyenkor mindig mondogatom magamnak, hogy csak túlreagálom, valójában nem is vagyok olyan béna, mint amilyennek hiszem magam. Pedig jópár alapvető skillem hiányzik, de mégis kell lennie dolgoknak, amiben képes vagyok egy kis erőbefektetéssel sikert elérni, ha hiszek magamban.
Az elég merész kijelentés, hogy semmiben sem vagy jó. Talán mindent ami a világon van próbáltál már?
Kapsz egy aranyköpést ajándékba.
Egy igazi kincseskamrában élsz de sosem kapcsoltad még fel a villanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!