Honnan tudom eldönteni, valaki roma, vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Semmi rasszizmus nincs bennem, nem szeretnék veszekedést szítani, szimplán felmerült bennem, hogy mik azok a jelek, amik alapján biztosan eldönthető, roma-e az illető, vagy véletlenül sem.
2019. febr. 2. 21:19
2/7 anonim válasza:
A törvény szerint az számít cigánynak, aki annak vallja magát, de gondolom téged nem ez érdekel.
5/7 anonim válasza:
Átlagban sötétebb a bőrük, hajuk, szemük, hangosan beszélnek, a nők sokszor (rengetegszer 😂) nagy arany karikafülbevalót hordanak, és gyönygyös ruhadarabokat. De egyébként az egész stílusuk más, és nem is tudom, hogy nem tudod őket megkülönböztetni, ezt sok ember el tudja dönteni, valahogy látszik.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező én azt nem értem miért kell eldönteni? Ha az illető normálisan viselkedik semmi jelentősége nincs.
7/7 anonim válasza:
99%-ba a viselkedésük és a külsejük ( ruha, bőrszin, szag)
elárulja. Ha nem tudod eldönteni akkor már buktad a kérdést, és valószinű valamilyen értéktárgyadat is ( a közeljövőben)
Ez nem rasszizmus , ez statisztika.
És van ra egy szép magyar illetve több rokan szó rengeteg más nyelvből és ez a cigány.
A roma cigányul van. Magyarul a cigány az cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!