Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Kérem segítsen valaki.. Szörnyen kétségbe vagyok esve. Még csak 17 vagyok és úgy érzem össze esem. Amióta kozepsuliba járok minden nehezebb lett és számos gondok merültek fel ami mimdennappal jobban marcangol. A fő az hogy mar majdnem napi szinten fáj a hasam. Pénteken voltam utoljára nagy wc-n akkoris annyira fajt a hasam hogy kivert a víz. A sarkamon van egy akkora tyúkszem mind a szemgolyóm hiába kenyegetem úgy érzem csak nagyobb lett. Mindenem ropog elég ha csak megmozditom a kezem. Főleg a csuklom ami nagyon fáj tornán és hiába mondom a tanárnak azt hiszi színlelek. Továbbá még számos szelemmi problémáim is vannak. A legrosszabb éjjel álmomban ordítok, nem kiabalok, felulok az agyra es teli torokbol uvoltom hogy segítség. En erre ritkán felszoktam ebredni mert annyira elkezd verni a szívem és a szüleim nem értik meg hogy nem rudom irányítani. Szörnyen maximalista vagyok ami azt jelenti hogy ha a suliba le kell adnunk valamit minden időm eltelik a munka elkészítésével és semmi másra nimcs időm . Sokszor ki sem jovok a szobambol mert egesz idő alatt ezen dolgozom es ugy érzem egyre szomorubb vagyok tőle mert mindig a legjobb akarok lenni az osztályban de mindig van vlki akinek a munkája jobb. Továbbá, még soha sem ismertem meg olyan szemelyt aki annyira paranoias ember lenne mint én. Például egy hete lekapartam a fülem mellett a bőrt mert ugy éreztem pattanás,igen tudom attól meg hogy pattanás nem kéne lekaparni, már bánom, de ma este kipattant a fejemből hogy mi van ha az anya jegy volt és hiába gondolkodtam logikusan hogy már csak láttam ha elkezdtem nyomni mintha az agyam azt mondaná nekem,nem, ott anyajegy volt es nem hagytad begyogyulni mert folyton kapartad, mivan ha rákot kapsz. De persze egyéb paranoiam is van. Sok jó barátom elhagyott, alap suliban szekaltak az osztalytarsaim, es en alapból arrol vagyok ismert hogy érzékeny vagyok. Mindig attól félek hogy a jelenlegi kettő barátom is elhagy, olyan nagy luzernek érzem mikor vissza gondolok az elmúlt pár napra es ugy erzem rosszul vagyok sajat magamtól. Kérlek ha vlkinek esetleg nem tetszik segítség kerésem ne mondjon le, eleget kaptam nem kérek több bántó szavat és tudom hogy itt nincsenek orvosok de hátha van olyan ember vagy ismer vlkit aki ugyanugy átmenet ilyen idokon. Előre is köszönöm.
2019. jan. 29. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:
hasonlóak vagyunk egy kicsit.. Először is, nem kéne hogy maximalista legyél. Csak engedd el a dolgokat.. Ne kattogj mindenen, csak old meg a feladatot legyen jó és heló :) Legyen időd másra is, barátaid például. Testibajokkal ne foglalkozz, pattanás el fog mulni, ha akné vagy ilyesmi akkor orvos, felir valamit :) 18(f) vagyok nyugodtan irj ha ki akarod adni magadból, jobb lesz, és felejtsd el ezt a maximalista dolgot, nem jo a so idegeskedés!
2019. jan. 30. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
A tyukszemmel menj orvoshoz, kiszedik sokkal jobb lesz.
2019. jan. 30. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!