Lehet belőle bajom ha túl sok mindent jelentek a moderátoroknak?
A moderátorok nem nézik végig az összes kérdést, csak a jelentetteket. Ha valaki nem tartja be az oldal szabályzatában leírtakat, nyugodtan jelentheted, naponta bármennyit. Ha nem a te megítélésed a mérvadó, akkor nem törlik a kérdést/választ.
Én is sokat jelentek, attól még nem vagyok besúgó, hogy más leszarja a szabályzatot. Pl.16 a regisztrációs korhatár. 12-13 évesekkel van tele az oldal! Törvényileg tilos 16 év alatt bármilyen internetes oldalra regisztrálni! Szerintem azzal inkább jót teszek mind az oldalnak, mind a kölyöknek, hogy jelentem, mivel még semmi keresnivalója itt.
Letilthatják a jelentési lehetőséged.
Mellesleg elég undorító, hogy lehet választ és kérdést töröltetni. Pl.: Szilveszter előtt a kutyás rovatba valaki leírta, hogy milyen emberi nyugtatókat kaphat a kutya. Olyanokat, amiket állatorvosok is adnak. Erre töröltették.
Vagy amikor valaki leírta a fagyálló mérgezett állat elsősegélyét. Na őt is törölték, mert a sok barom nem tudta, hogy nem troll, hanem mentős a válaszoló, és tényleg jót írt!
Az oldal részéről nem tartom valószínűnek, hogy lehetne valami probléma belőle, viszont ennek nem csak "jogi" szemlélete van, mint ahogy az életben is létezik emberi szempont. Ami engem illet kétlem, hogy boldog lehet az aki negatívan nézi az élet dolgait, akár itt a gyakorin, akár a munkahelyen, akár máshol az életben, és visszavág, bosszút áll, féltékeny, ő megmutatja és effélék. És aki ilyen lehet ezeket a sorokat nem is érti, csak mindenre van egy koncepciója. Nincs itt igazán semmi olyan amit annyira muszáj lenne szankcionálni. Mondott valaki valamit és annyi, nem kell foglalkozni vele.
Én pl csak zöldeket nyomkodok amikor arra érdemesnek tartom, csupán egyszer pontoztam le egy kimondottan káros választ, ami javaslat volt és nem sima vélemény. Na talán mintha lett volna még egy másik eset, de arra nem emlékszem mi volt, csak igazából semmi értelme az ilyen viselkedésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!