Lehet belőle bajom ha túl sok mindent jelentek a moderátoroknak?
#11 nyomtam neked egy zöldet. Kb. hasonlóan gondolom. Habár én a Humor oldalon írkálok legtöbbet, vannak jóleső agymenéseim, de nagyjából #11 elveivel egyezően.
Nem a mi feladatunk, ha büntetőjogi kategóriában működnek valakik akár mindkét oldalról is, nem a mi feladatunk ezek kiszűrése.
A helyi buszon is (ha olyan városban laksz) odamész a sofőrhöz hogyha valakinek látod hogy nincs jegye? Ez kb. ugyanaz.
Mindenkinek megvan a maga munkája, de azt akkor csinálja jól, akár te a szakterületeden, akár a moderátorok, akár bárkik. Sajnos kivétel nélkül mindenütt azt látom hogy szubjektivitás akadályozza ezt meg.
A szándékodat értem. Bajod biztos nem lesz belőle.
Már-ki
Ja, itt egy 50% alatti emberrel értettem egyet, mert józan gondolkozású, és szerintem életrevalónak neveli a gyerekeit. Bocsánat Kérdező, nem akartam a kérdésedtől eltérő dolgot írni itt, de előtted pont egy ilyen válaszolóra reflektáltam, ő kirúgná az 50% alattiakat. És tessék. 50% alatt és józan, értelmes gondolkodású ember. Kedves kérdező, olvasd el Te is ha van kedved az "Aki 50% alatt van az oldalon, azt miért nem törlik a fenébe?" oldalt, ott van ez kifejtve.
Boldog új esztendőt!
Már-ki
Kedves #14,15, tökéletesen egyetértek Veled, egy kicsit eltérek Tőled, ha Humor vagy Egyéb kérdések rovatban látok valamit, csak nagyon ritkán nem humorral reagálok, ha láttad már a Már-ki aláírású, meg korábbi kb. egy hónapja se tartó leveleimet. Volt olyan, hogy feltettem egy kérdést a Humor rovatban, amiben logikai és/vagy szójáték volt és voltak akik nem vették a lapot, hogy agymegmozgatásra írtam a kérdést. Akkor valaki írja meg hogy számára nem humoros, nm sértődöm meg, a másik hogy van bizony amikor önkritikát kell gyakoroljak, mert nem olyan minőségű, amire gondoltam, de már késő, kiírtam.
Be szoktam látni ha tévedek. Én ezt elvétve tapasztalom, nem tudom Te hogyan látod. Senki sem tévedhetetlen, nem is baj, de a belátás feloldaná ezt. Nem moralizálok, csak egy egyszerű alap dolognak tartom ezeket.
Szoktam mélyebb dolgokra is válaszolni időnként, aminél felelősséggel vállalni tudom, amit írok. Mert hogy hiába a jó szándék, hiába még a tapasztalat is, ha valaki nem képes átlátni a másik ember problémáját egészében, akkor félrevezeti a kérdezőt.
Örülök az írásodnak, érett gondolkodású embernek ismertelek meg az írásod alapján. Tényleg örülök.
(Nyomok egy-egy zöldet, bár tudjuk, nem ez számít)
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!