Szerintetek a férfiaknak vagy a nőknek van jobb gyerekkoruk?
Szerintem a nőknek.
20/N
"Nem verik meg őket"
Általánosban minden nap verve, alázva voltam, és senki nem segített, a tanárok is elnézték.
Attól még, hogy téged nem szórakoztatnak a dínók, a robotok, meg a többi "fiús" dolog, egy kisfiút miért ne érdekelhetne? Meg ha nem érdekelné, miért foglalkozna ilyenekkel?..
És amúgy a táplálkozásnak mi köze a kérdéshez? Szerintem egy kislány magától pont ugyanannyira zabálna legszívesebben egész nap csokikat meg gumicukrokat, mint egy kisfiú. Lehet, hogy pár év múlva rájön, hogy az nem túl egészséges, de nekem a férfi ismerőseim között is elvétve akad csak olyan, aki húst hússal eszik, a legtöbben közülük is próbálnak egészségesen étkezni, sportolni, stb..Az már más tészta, hogy te gondolom cseszed felemelni a s3gged és annyit eszel a kis salátáidból is, mint valami egér, hogy jajj, el ne hízz..
Szerintem se vagy 20 éves, vagy ha igen, vizsgáltasd ki magad, mert elég fogykosnak tűnsz. 20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!