Szerintetek a férfiaknak vagy a nőknek van jobb gyerekkoruk?
Szerintem a nőknek.
20/N
99%ban a szülőktől függ, viszont több gyereklány szenved depresszióban, étkezési rendellenességekben, és testképzavarban, + ritka kivételektől eltekintve a lányoknak hamarabb véget ér a gyerekkoruk, mint a fiúknak, legyen ez amiatt, hogy már rendkívül fiatalon mutatnak feléjük szexuális érdeklődést (pl 12 éves kislányokat már simán megkörnyékeznek idősebbek) vagy arról, hogy nagyobb feléjük az elvárás, hogy otthon segítsenek a házimunkákban.
Viszont nyilván sosem voltam még kisfiú, szóval nem tudom, hogy nekik milyen kizárólag rájuk vonatkozó nehézségekkel kell szembenézniük.
De megint: szülőktől függ, és nincs minden fiúnak és minden lánynak ugyanolyan gyerekkora.
Kizárólag a szülőktől függ.
Ha egy femináci az anyja szegény kisfiúnak, akkor nem lesz vmi jó gyerekkora szegénynek. Ha hímsoviniszta apja van annak a lánynak, akkor neki se.
Én kislányként fiúkkal lógtam és jó volt. Lányokkal nem éreztem olyan jól magam.
Fiukkal kalandosabb volt mászókázni várat épiteni harcolni :D kockulni a gépen
Én szerintem fiúknak jobb
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!