Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mások irányítanak?

Mások irányítanak?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a mások által írt szabályokat be kell tartani?

Miért az ő szabályukat?

Ők nem istenek,ők csak emberek akik Istent próbálnak játszani!

Az emberek mindig a hibát keresik és segíteni próbálnak de ahelyett, hogy segítenének inkább rontanak a helyzeten.

Attól, hogy Pistike az utolsó padsorban gubbaszt egész nap egyedül, őt máris elkönyvelik egy idiótának, furcsának?!

Igazából néhány szabálynak semmi értelme, de az emberek betartják!

Az a tény, hogy például én szeretek elvonulni és kimenni az erdőbe, a rétre, vagy valamit ami az emberek szerint furcsát tenni- attól én miért leszek furcsa?!

Bocsánat, hogy ilyen “furcsa” kérdések tettem fel :) de érdekelne mások véleménye is. (szeretek filozofálni :D )

Kérem csak azok válaszoljanak akiket érdekli ez a téma.

2019. jan. 22. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kinyilatkoztatott vallásokat azért találták ki, hogy föléd kerüljenek és irányítani tudjanak. Többé-kevésbé ma is mások irányítanak. Megszerzik maguknak az erőforrásokat, utána meg a kifosztottaknak dirigálnak.
2019. aug. 26. 00:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2019. aug. 26. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!