Miért nem lehet kitiltani a gyerekeket bizonyos éttermekből?
Azért ez a "lehet máshová menni" h éppen egy neveletlen gyerek van a közelben elég bosszantó mondat. Főleg ha éppen a repülőgépen ülsz.
Mi nemrég voltunk Vietnamban. 14 órás repülőút. Persze a gépen nem lehet előre kifigyelni, hogy mennyi gyerek lesz rajta, csak reméljük, hogy nem fogunk ki valami hisztis, neveletlen gyereket. Mi mindig a premium economy osztályra megyünk, mert drágább mint a turista, és kevesebb is a gyerekes család ott. Nagy öröm, nem volt gyerek , de a turistán sok gyerek volt. AMi nem is zavart volna, ha 2 neveletlen 6-8 éves fiúk nem rohangáltak volna át a turistáról a premiumra és a first osztályra. Az emberek akik a drágább jegyet veszik azok nem csak a kényelem miatt, hanem a nyugodt, mondjuk, hogy viszonylag "csend" miatt is. A két kölyök fel-le rohangáltak, kiabáltak, mindenkit lökdöstek. Stewardessek többször szóltak a gyerekekre, sőt vissza is kísérték a helyükre, de nem sokat ért. Így a vége az lett, hogy továbbra is rohangáltak, és csendben tűrték. De engem idegesített. Nem lehetett tőlük pihenni, aludni. Már éppen azon voltam, hogy a fülüknél fogva viszem a helyükre, amikor az első osztályról egy nagy darab pasas terelgette a fiúkat a helyükre, közben mély hangján irányította a fiúkat. A fiúk utána nem rohangáltak. Amikor szálltunk le a gépről a pasas előttünk volt. A férjem megkérdezte tőle, hogy mivel vette rá a neveletlen kölyköket, hogy nyugton maradjanak. A pasas vigyorgott. Közölte a fiúkkal, hogyha még egyszer meglátja vagy meghallja őket, elkapja , és kidobja őket a gépből. Beijedtek.. Meg is érdemlik..
17-es! Ez csak neked cuki, meg a gyereknek jó móka. Engem feltart. Főleg amikor a gyereket küldik oda, hogy szólj a “néninek” hogy fizetnék. Nincs időm smúzolni, kukucskál a gyerek, szégyenlős, mégis elfut, anya gyere teis..mondd szépen a néninek mit szeretnél stb... ez nem cuki, hidd el, totál hidegen hgy mindenkit a más gyereke. A telefonszolgáltatóhoz is őt küldöd be? A bankban is ő gügyög, hogy befizetni szeretne? Na látod. Akkor a vendéglátó helyen miétt kell mást kényszeríteni arra, hogy a gyerekeddel intézze a dolgokat.
Persze itt van a másik eset is, a szülők 99%-a jól kiválasztja, hogy mit szeretne enni/inni aztán amikor odamegyek és kérdem, hogy a gyereknek rendelnek e.. akkor kezdik el meginterjúvólni a kölyköt, hogy most akkor mit is akar.. ő persze nem tudja, mindenre rávágja, hogy nem. Mindenki vihog nevetgél, sárika cuki élvezi a rivaldafényt, meg hogy anyu apu szórakozik rajta.. én meg 10percig dekkolok az asztalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!