Miért nem lehet kitiltani a gyerekeket bizonyos éttermekből?
Fogalmam sincs én is utálom az ilyet.
Ha hülye/dackorszakos a gyerek nem kell odavinni.
2 gyerekes anyuka vagyok, de undorító, amikor elkényeztetett hüļyegyerekeket kell elviselni, mert az anyja, apja egy idióta és nem tudja megnevelni.
Kérdező, teljes mértékben megtudom érteni a problémádat. Tényleg nagyon bosszantó, hogy akárhová megy az ember mindig akad egy hisztiző gyerek akinek az ordítását, nyafogását mindenki másnak is hallgatni kell. Mi volt, hogy wellness szállodában pihenni akartunk, de nem tudtunk mert a mellettünk lévő szobában egész éjszaka ordított 2 gyerek. (és még kicsik sem voltak)
Nem tudsz se étterembe, se moziba, se boltba, se repülőn sehová se menni a tehetetlen szülők miatt akik képtelenek megnevelni a gyereküket. Ha meg te szólsz rájuk, a szülők neked mennek.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is van gyerekem, de tudott viselkedni.
Időpont ma 14:13
Azért mert te hagyod, hogy a gyereked visítozzon, hisztizzen, ezt miért kell sok idegennek is elviselni? Meg kell nevelni. Van gyerekem, de ők tudnak viselkedni.
2x voltunk a gyerekekkel komolyabb étteremben.
1: Mellettünk ülő párocska megérdemelt volna egy 18-as karikát. Nagyi idegesítő volt a cuppogást és vihorászást hallgatni.
2: Egy középkorú házaspár folyamatosan a gyerekekhez beszélt. Egy hajszál választott el, hogy rájuk szóljunk.
Egyik alkalommal sem a gyerekek voltak a "legidegesítőbb" vendégek az étteremben.
Természetesen a gyerekek viselkedését is kontrollálni kell, de néhány felnőttre is ráférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!