Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi okozza azt, hogy bizonyos...

Mi okozza azt, hogy bizonyos emberek tömérdeknyi képet raknak ki magukról a netre?

Figyelt kérdés

Ez a jelenség szerintem instagramon látható a legjobban, szinte mindig a tizen- huszonéves korosztály körében. Értem én ha valaki vonzó és ezt tudja is magáról (legyen férfi vagy nő), de komolyan, mi vezérli ezeket az embereket?

Engem is jóképűnek, atraktívnak tartanak, mégis tartózkodom attól, hogy modellnek állítsam be magam és úgy tegyek ki magamról képeket. Persze, mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mennyire aktív a közösségi médiákon (gondolom már kiderült hogy én mondhatni passzív felhasználó vagyok), de ez nagyon távol áll tőlem 18 éves létemre(!).

2018. okt. 23. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Önimádat, ostobaság, szerepelni vágyás. Közben meg akkora szemetek a belsejükben, hogy ha kinyitják a szájukat a világba futnál tőlük. Értelmes ember nem pózól, nem szelfizik..és nem aggat ki képeket magáról.
2018. okt. 23. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
*nem aggat ki képeket magáról a hálóra.
2018. okt. 23. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Önimádat, vagy önbizalom növelés és mások támogatását várják egyfajta lelki segély. El se hinnéd hogy egyes embereknek mennyit számít ha kap 5-10-20 lájkot miközben semmi sincs mögött, arról nem is beszélve hogy ha még kommentelnek is alá valamit. Ha pl. csaj képet rak ki magáról és valami csávók alábókolnak valamit, attól a lelkisérültek mintha bedrogozták volna elszállnak maguktól.

Plusz ez a divat manapság a magamutogatás, a vlogolás meg az online celebség. Ezt látják a gyerekek is mindenhol a tévében online nem is csoda ha majmolják. Meg persze akik ebből akarnak megélni hogy instagramm celebek, vagy streamerek valahol vagy csak simán online kur..válkodnak.

És nem is az a szomorú hogy sokan elbuknak mert azért 2millio celebre nincs szükség országonként. Hanem vannak olyanok akik tényleg megélnek abból hogy magukat mutogatják, játszanak, vagy éppen valami hülyeséget csinálnak és felrakják a netre.

Nem annyira felénk inkább muricában, de ott a mumble rapperektől kezdve a boobystremereken át sok sok ezren élnek meg abból amire normál ember azt mondaná hogy naplopó, kur.va, vagy épp fogyatékos.

2018. okt. 23. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Kedves emberek, ami rólad nem mondható el.
2018. okt. 23. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, ilyesmire tippeltem én is.

Utolsó, kezdjük ott, hogy itt te vagy a nem kedves, mivel te kötözködsz úgy, hogy nem is ismersz. De a te logikád alapján, én is ki fogok naponta pakolni magamról legalább két képet és akkor kedves leszek! Ezazz!!

2018. okt. 24. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
4-esnek is igaza van pedig...te is most teljesen idegen emberek döntéseiről akarod nagy nyilvánosság előtt eldönteni, hogy az egy hülyeség és megerősítést akarsz erről.
2018. okt. 24. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

"4-esnek is igaza van pedig...te is most teljesen idegen emberek döntéseiről akarod nagy nyilvánosság előtt eldönteni, hogy az egy hülyeség és megerősítést akarsz erről."

Nekem úgy tűnt, hogy csak szeretné megérteni a jelenséget. Egyébként szerintem azért csinálja ezt, aki csinálja, mert olyan körökben mozog, ahol ez a normális. Minden barátnője ezt csinálja, és nézegetik egymás képeit. Nekem is van olyan ismerősöm fb-n aki már-már kifejezetten csúf(kis túlzással) de mindennap kitesz 2 képet magáról. De ezt nem nekem teszi ki. Meg se ismerne már az utcán. A barátnőinek, családjának csinálja, csak ugye én is látom, mert valamikor bejelölt, én meg visszajelöltem.

2018. okt. 24. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Te is kedves vagy, kiderült.

Küldök egy szívecskét <3

2018. okt. 24. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!