Mit tegyek ha zavar, hogy bizonyos emberek bámulnak?
Figyelt kérdés
Akár milyen ruha van rajtam bámulnak,többen is. Férfiak és nők vegyesen amúgy.Mit tehetnék? Utcára menni meg muszáj.2018. aug. 2. 18:30
1/5 anonim válasza:
Én jól láthatóan vissza szoktam bámulni akár tátott szájjal. Attól észreveszik magukat.
2/5 anonim válasza:
ne menj utcára, vagy tereld el a figyelmed. esetleg szerezz némi önbizalmat...
3/5 anonim válasza:
#1 -es ez jó, sokszor elképzelem, hogy így teszek, de a való életben ehhez kicsit muja vagyok :/ Mellesleg ha egy kollégámat kapom rajta és visszavágom a pofát, abból konfliktus is lehet.
4/5 anonim válasza:
Nem bitos, hogy a ruhádat nézik, hanem a hajdat, a szemedet, vagy a lábadat:). Ne foglalkozz vele - ha valóban nem azért bámulnak, mert pl.: fogkrémes maradt a szád. Mindenki megbámul mindenkit, de ha ez 5msp.-nél tovább tart, akkor gá. Amúgy meg a szem arra való, hogy nézzen az ember rajta.
5/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, csak nézz előre és menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!