Miért a férfiaknak kell kezdeményeznie, a nőknek meg csak válogatni?
Nőknek nem kell az átlagos férfi. :(
Még facebookon se írnak vissza, max 1, de azt mondja van barátja, társkeresőn se írnak vissza, még az a nő se akinek tetszek, és vissza nyomtam neki egy tetsziket Badoon, hiába írtam neki egy szia. Töröltem is magam 2 nap után. Elvileg instagram-on jobbak az esélyek szerinte, de írjátok be youtube-ra: A FACEBOOK CSAJOZÁSRÓL ÉS EGYÉB DOLGOKRÓL
"Én például csak egy egyszerű, hosszú hajú...lányt szeretnék"
Szerintem beérnéd már te egy kopasszal is...
:)
Azt írod, hogy kapcsolatot akarsz, de nyomatod ezt az incel fasságot, hogy minden nőre 100 férfi nyomul, csak a legjobbra várnak, stb.
Miközben pont arról szól a párkapcsolat, hogy egy fiú, egy lány, és elköteleződnek egymás mellett. De amíg màr eleve ezt tagadod, mert a best of 10% dugja szerinted az összes nőt, addig te is csupán a lepattanóra vársz, hogy dughass. Ezt pedig a nők széllel szemben kiszagolják, és elhajtanak a ...csába.
Annyira nyilvánvaló, hogy akár úgy is odamehetnél, hogy villog a fejeden a felirat, hogy "csak dugnék". Ezért nincs sikered.
Komolyan mondom, pua baromságok helyett inkább hideghívas és értékesítési technikát tanuljatok.
Számomra a párom kezdeményezett. Rengeteg fiú kedveskedett nekem és NEM kértem!
Nem az alapján döntöttem, hogy ki hogy udvarol nekem, vagy hogy mennyit fizet rám, stb.
A mai világban alig kezdeményeznek a fiúk/férfiak és egyre kevésbé udvariasak.
Egy nőnek jobban imponál mamár ez az udvariasság mintsem egy sima "Hali. Teccesz. Járunk?" kérdés.
Sokkal többet ér egy egyszerű gesztus, például ha a férfi ajtót nyit a nőnek, mintsem egy drága ebéd.... Az az ebéd max csak egy plussz dolog. De az apróságok alapján dönt a nő, nem a pénztárca alapján.
Az egyszeri roherongy dönt a buksza vastagsága alapján. :)
Én hosszú hajú, nem bulizós Olvasásmánias lány vagyok. Nincs mukormom, nem sminkelek, és egyáltalán nem vagyok plázacica. Utalom ha költenek rám, tudok sütni főzni
És!
Én udvaroltam a pasimnak majd egy éven keresztül! :D azóta is együtt vagyunk :)
Amikor egyedül voltam sem vett észre egy hímnemű sem :)
Tanulj egy kis matekot:
https://www.youtube.com/watch?v=Qcv1IqHWAzg
Itt részletesen bemutatják, hogy aki kezdeményez, az a számára egyáltalán lehetséges partnerek közül a legjobbat kapja, aki pedig csak passzívan "válogat", az a lehetséges partnerek közül a legrosszabbat. Na ki jár jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!