Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért a férfiaknak kell...

Miért a férfiaknak kell kezdeményeznie, a nőknek meg csak válogatni?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egyáltalán nem fair. Nekünk kell szenvedni a visszautasítások miatt, nekünk kell fizetni a randin, stb. Eközben pedig a nők csak élvezik az ingyen szórakoztatást, majd döntenek arról, hogy folytatni akarják-e.
2019. jan. 13. 16:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
42%
Anonim fórumon könnyű ezt mondani. A valóság megint mást mutat. Persze, páran itt is elaruljak magukat, hogy amelyik nő elmúlt 20 éves meg nem egy kis babapofi, az örüljön, hogy él.
2019. jan. 13. 23:17
 22/40 A kérdező kommentje:
Hol mondjam akkor?
2019. jan. 13. 23:19
 23/40 anonim ***** válasza:
40%
Figyi, úgyse látja a kutya se, hogy te milyen nőknél próbálkozol. Így nyilván azt mondasz, amit akarsz. Én csak annyit mondhatok, hogy ismeretségi körben csak az nem kapott nőt, amelyik klasszisokkal jobbat akart magánál. Pl elhízott srác fitneszmodell csajt (és ez nem vicc). Meg amikor itt is írják priviben, hogy nekik jár a plázacica, mert ők is jól néznek ki, hát kész. Persze pénze az nincs, ami azokhoz kell. És csodálkoznak, hogy le vannak koptatva. Egy idő után olyan frusztráltak, hogy szidják az összes nőt.
2019. jan. 13. 23:27
 24/40 A kérdező kommentje:
Én például csak egy egyszerű, hosszú hajú, mosolygós, értelmes lányt szeretnék. A plázacicák nem nagyon érdekelnek. De gondolom nekem is túl nagyok az elvárásaim :)
2019. jan. 13. 23:35
 25/40 anonim ***** válasza:
59%
Ezekkel az igényekkel rég találtál volna csajt.
2019. jan. 13. 23:45
 26/40 A kérdező kommentje:
Az évek alatt valahogy mégsem sikerült.
2019. jan. 13. 23:48
 27/40 anonim ***** válasza:
42%
Azért nem, mert ez csak egy onigazolas a részedről.
2019. jan. 13. 23:51
 28/40 A kérdező kommentje:
Mert szerinted a plázacicák jönnek be nekem?
2019. jan. 13. 23:53
 29/40 anonim ***** válasza:
42%

Honnan tudjam? Mindenesetre divat lett itt fikázni őket. Közben köszönik szépen, van több ezer követője a csupasz hátsójuknak.

Egyszerűbb bunkó módra közeledni az átlagos nőkhöz, már szinte tudat alatt is, hogy el legyetek hajtva, mert akkor lehet mondani, hogy jaj, ez a ronda vagy átlag csaj is egy felszínes ribi.

2019. jan. 13. 23:58
 30/40 A kérdező kommentje:

Nem nagyon érdekel, hogy mennyi követőjük van, vagy hogy mit csinálnak :)

Így van, direkt bunkó módon közeledek a lányokhoz, mert én élvezem, hogy visszautasítanak. Köszi, hogy feldobtad az estémet :)

2019. jan. 14. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!