Miért ilyen rossz ebben az országban élnünk?
Az egész ország egyre rosszabb , itt már nem lehet jobbá tenni semmit , aki teheti az elhúzz innen külföldre. Szomorú vagyok hogy így tönkre ment az ország.
Amugy én voltam már külföldön. Tudjátok hogy ott mennyivel másabbak az emberek? Sokkal élettelibb hely, sokkal több fiatal, minden jobb. Ebben az országban pedig mi van? Romlás csak.
A fizetésekről meg ne is beszéljünk. Sokkal jobb lehetőségek is vannak , itt meg csak rabszolgaság.
Ráadásul itt az alacsony fizetések mellett piszok drágaság van.
Nem a top 30-hoz viszonyítom, kedves utolsó, hanem a kétezres évek ez. A kétezres évekhez sokkal jobb.
Na meg az is már milyenn mar, hogy minden ilyen-a kérdezőhoz hasonló-eltévedt kisgyermek, azt hiszi hogy külföldön kolbászból van a kerítés.
Amúgy meg, átlagos ország, nem tudom hogy miben lennénk rosszabb.
De nyilván sokkal könnyebb itt sírni, mint hogy nem elcseszni az életet.
Kérdező tökéletesen igazad van , én Írországban elek és akárhányszor hazautaztam ámultam és csodálkoztam az árakon.
Minden egyezik sőt itt több akciók és leértékelésévek vannak :) csak itt a fizetés annak a többszöröse. :)
Szerintem is Magyarország egyre rosszabb lesz :( sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!