Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már valaki börtönben?

Volt már valaki börtönben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már valaki Börtönbe? Ha igen hogy bírta ki? Lehet szabadulni előbb mint amit az ítéletbe írtak? Van ez a reintegrácios őrizet amivel elvileg elég gyorsan haza lehet kerülni... (NEM kel börtönbe mennem de nagyon érdekel ez a dolog) nagyon megkoszonnem ha valaki írna tapasztalatból, vagy ha valaki mesélt neki...

2019. jan. 10. 08:35
 1/8 anonim válasza:
29%

Kedves kérdező, én nem voltam börtönbe.

De tudok írni pár dolgot.

Nem egy jó hely a börtön!

Az újoncokba bele kötnek,csicskáztatják,de ha a szoba társaid normálisak akkor nem.

Ha leesik a szappan le ne hajolj érte!

Előfordulhat hogy megverhetnek a börtönben.

Hallottam olyat is hogy az ágyért is meg kell verekedni.

Szóval, nem jó börtönbe kerülni!

2019. jan. 10. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

+ a cigaretta a mai napig fizetőeszközként működik ott.

+ ha kapsz valami csomagot, amit a drága szeretteid küldtek neked, azt ha elkéri valami nagyobb darab ember odabent, jobban teszed, ha odaadod, mert ha nem, jön a fizikai fenyítés. Hogy ne legyen mindennap cipóra verve az arcod, azt meg kell fizetni.

2019. jan. 10. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban érdekes téma, aki ült az nem nagyon szeret róla beszélni. Valóban igaz, hogy akik gyerekeket bántottak/molesztáltak azoknál az őrök sem lépnek közbe, ha verekedés van? Rangsor van náluk az elkövetett bűnök szerint?
2019. jan. 10. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Az első kettő kommentet íro túl sok filmet nézett, felsorolta kb az összes sztereotipiát. Van benne igazság, sokszor az őrök is félreállnak, becsukják a szemüket. Ha van cigid, király vagy. De azért ez a nagydarab ember meg a szappanos baromság... olyan, mintha egy börönösfilm rajongó 12éves írta volna :D
2019. jan. 10. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt, amit Te leírtál, kb mindneki “tudja” de inkább hallotta már.
2019. jan. 10. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert írni szeretnék róla...... Nem tudom ezen mi meglepő van... Foglalkoztat a magyar börtönökben hogy milyen a rabok élete stb.. Vannak emberek akik ezért érdeklődnek vannak akik ezért remélem kedves 8 kielégítő választ kaptál!
2019. jan. 10. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Eltértünk a tárgytól, tehát tud a jelenlévők között vki vmit is a börtönéletről vagy csak unalomból küldözget a témához abszolút nem illő megjegyzéseket?! Kérdezőt érdekli a dolog, engem is! Ez egy ilyen kérdezgetős oldal...ja és én sem készülök börtönbe! ;)
2019. jan. 10. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Piper Kerman, Orange is the new black - Túlélni a női börtönt című könyve erről szól. Az írónő ténylegesen volt börtönben, és az ott szerzett tapasztalatairól írta a könyvet.
2019. jan. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!