Én ezeket fogadom meg, de most már erősen. Te mit fogsz 2019-re?
Soha nem szoktam megfogadni semmit,de mivel most már gyökeres változások kellenek,mivel nem vagyok jó úton,ezért ezeket fogadom meg a mai napon.Egyben ez bizonyíték is arra,hogy ha jövő év ugyanilyenkor ezt elolvasom,mit sikerült ebből megvalósítani.Az idén csak 1-2 dolgot tudtam megvalósítani főleg pénz híján,ennek is örülnöm kellene,de azért a 90% még hátravan.
A legfontosabb hogy kikerülök ebből az alkoholos állapotból amiben jó ideje tengődök,főleg egy személy miatt.Meg fogom mutatni magamnak,de a környezetnek is,hogy ennél erősebb vagyok.Megteszek mindent azért,hogy anyagi helyzetem javuljon,keresek mellékállást,a főállásomban minden nap bemegyek dolgozni.Vigyázni fogok arra,hogy a szabadságomat ne herdáljam el olyan napokra,amikor nincs kedvem semmihez.Megpróbálok olyan új munkahelyet keresni,ami szimpatikus,és pénzben hasonló a mostanihoz.Nem fogom hagyni hogy exem élete,nőügyei rányomják a bélyegemet a lelkiállapotomra.Örülni fogok annak ami egyáltalán van,van fedél a fejem felett,egyedül vagyok,és senki nem háborgat.Többet fogok foglalkozni a kutyámmal,mint eddig.
Többet nem is akarok,mert ez nekem bőven elég :)
Boldog új évet kívánok mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!