Miért tartják egyesek r*binek ezeket a lányokat? ( több lenn)
7 te amúgy hol élsz? Tanyán, vagy egy nyomornegyedben?
Amit a kérdező irt:
Smink: nyilván sokféle lehet, és lehet túl sokat belőle használni, de normális mértékben egy jobb munkahelyen is alapkövetelmény, hogy ne táskás szemekkel dolgozzon a munkavállaló, tehát a smink alap!
Meg van csinálva a haja: magyarul meg van mosva, be van szárítva és fodrászhoz is jár az illető, szintén alap!
Szép, lakozott köröm: mondjuk egy banki alkalmazottnál szintén kötelező, úgyhogy semmi túlzás nincs ebben sem.
Csinos: ékszert és szoknyát hord, hogy mik vannak, felháborító?! Szoknyát kb. ezer éve hordanak a nők, ez az átlagos női viselet.
Ami szerintem túlzás lenne: méteres műköröm, méteres müszempilla, müszáj, mücici, müfenék, arcfelvarrás (ha csúnya, feltűnő), pitsás ruhák (főleg hétköznapra)
Ezen én is ki vagyok akadva... Nem is értem. Attól, hogy valaki igényes a külsejére és szépen kisminkeli magát, megcsinálja a haját, a körmét és csinosan öltözik, attól még nem lesz ribi. Ezekkel a dolgokkal semmi baj nincsen, ahogyan a 8. válaszoló leírta egyes munkahelyeken még követelmény is.
A smink tud nagyon szép és ízléses is lenni, szerintem egy könnyed, egyszerű és természetes smink mindenkin javít és megszépíti. Értelemszerűen a rikító színek, a vakolatszerű alapozó, a függönyrojtszerű szempillák és a durván megrajzolt szemödök nem ez a kategória...Rá kell jönni, hogy kinek mi illik, meg kell tanulni sminkelni, megfelelő termékeket kell használni és akkor minden rendben van. Amúgy ez a "ronggyal le tudnám törölni a szépségét" dolog is baromság, azért egy egyszerű hétköznapi nappali smink nem az a kategória, amivel egy nő képes egy teljesen új arcot varázsolni magának, így aki sminkelve szép, az smink nélkül sem csúnya.
Az, hogy valaki ápolja a haját, beszárítja, formázza stb., szerintem egy elég alap dolog.
A lakkozott köröm vagy műköröm sem egy nagy dolog, nyilván nem létszükséglet, de vannak, akik szeretik. Nekem is van műkörmöm, én imádom, szerintem nagyon szép nőies. Én úgy gondolom, hogy itt is inkább az a baj, hogy az emberek csak végletekben tudnak gondolkodni és rögtön a méteres, hegyes, csilli-villi, kövecskés, neon stb. körmökre gondolnak, holott vannak nagyon szép, egyszerű, letisztult körmök is.
Szerintem az öltözködés is egy olyan dolog, hogy mindenki döntse el, hogy miben érzi jól magát. Attól, hogy valaki magassarkút, szoknyát és ékszereket hord még nem feltétlenül kihívó, ribis, közönséges stb., hanem lehet csinos és elegáns is. Sokaknak a munkájuk is megköveteli, hogy így öltözködjenek. Értelemszerűen ennek is van egy másik véglete, hogy a lány felhúz egy miniszoknyát, amiből kint van a fél segge, a mellei is majdnem kiesnek a ruhából, 20 centis magassarkú, fél tonna fux...
Egyébként pedig én úgy gondolom, hogy ez inkább a kisugárzástól, viselkedéstől, személyiségtől függ, tehát még akkor sem lesz valaki feltétlenül ribi, ha kihívó a megjelenése és erős sminket visel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!