Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tartják egyesek r*binek...

Miért tartják egyesek r*binek ezeket a lányokat? ( több lenn)

Figyelt kérdés
Az olyan lányokat,akik minden nap ki vannak szépen sminkelve, meg van csinálva a hajuk, szép lakkozott a körmük és csinosak ( magassarkút is felvesznek, ékszereket, hordanak szoknyát, divatosak)
2017. okt. 9. 10:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert feltehetően éles ellentét van a kinézetük, megjelenésük és az általuk elvégzett munka jellege között, azaz nincs harmónia a kettő között. A kihívó, feltűnő megjelenés nem a munkára hívja fel a figyelmet, hanem magára az adott helyen jelenlevő személyzetre.
2017. okt. 9. 10:29
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is èrthetetlen kèrdező. Azèrt mert olyannak mutatják magukat amilyenek sosem lehetnek. Azèrt teszik ezt, hogy mindenki szèpnek lássa őket. Amikor már megtudták, hogy működik az "álca" akkor már nem is beszèlgetnek bárkivel, csak a "cèlközönsèggel". Ezek pedig azok a fèrfiak akik valamit tettek már az asztalra ès így tehetősebbek lettek az átlagnál. Ez pedig a legtöbb esetben biztosítja, hogy az álcázott nőstènykènek semmi dolga ne legyen egèsz èletèben. Amikor egy nőben ez a folyamat tisztán tudatos, akkor ő egy r!b@nc!
2017. okt. 9. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Normális ember nem tart attól ribinek egy nőt, mert felöltözik és megmossa a haját. Miért hogy kell kinézni a nőnek? Legyen loncsos, igénytelen és akkor nem ribi?
2017. okt. 9. 10:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Attól nyilván nem lesz senki r**anc, mert csinos, nőies. Viszont sokszor párosul mellé egy kihívó viselkedés, ami már okot adhat a feltételezésre. Plusz sok embernek az is r**anc, aki nem akar tőlük semmit.
2017. okt. 9. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
Mert a smink nem szép hanem a hibák tüneti nem oki kezelésére használt termék amely az emberek szemlélek a megtévesztésére van használva a használó javára igazsátalanul. Amelyik organizáció természetesen szép, az nem használ sminket, és nem téveszti meg a másokat arról hogyan néz ki.
2017. okt. 9. 11:55
 6/16 manó1235 ***** válasza:
Szerintem lehet szép és dekoratív egy nő, persze mindenkinek vannak szintjei van aki az egyszerűbbel is megelégszik van aki a nagyon csinosra hajt, lehet műkörme is vagy műszempillája, én nem ítélem el az ilyen nőket, lányokat, de tényleg a viselkedés az ami hihetetlen néha. Sajnos már emiatt előítéletek alakulnak ki az emberekben, de okkal. Én is ha meglátok egy ilyen lányt szépen van sminkelve szépen van öltözve, de nem egyből az a kedves teremtés jut róla eszembe. :D Hálistennek van amikor pozitívan csalódom, én nem vagyok az a nagyon divat rajongó, de sokszor tapasztaltam már lenéző tekinteteket mert nem úgy öltözöm mint xy, vagy egyszerűen csak átnéz az emberen mert ki vagyok mi vagyok. Úgyhogy öröm mikor eltudok beszélgetni rendesen egy kedves emberrel, nézzen ki bárhogy. 23/L
2017. okt. 9. 12:27
 7/16 anonim ***** válasza:
32%
Nincs bajom azzal, ha valaki igényes, de amit a kérdező leírt, az már túlzás, amit kezeltetni kellene. Ez már nem igényesség, hanem betegség. Bőven elég, ha rendesen tisztálkodik, illetve hozzá illő frizurát és ruhát választ. Nem kell túlzásokba esni.
2017. okt. 9. 13:28
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

7 te amúgy hol élsz? Tanyán, vagy egy nyomornegyedben?

Amit a kérdező irt:

Smink: nyilván sokféle lehet, és lehet túl sokat belőle használni, de normális mértékben egy jobb munkahelyen is alapkövetelmény, hogy ne táskás szemekkel dolgozzon a munkavállaló, tehát a smink alap!

Meg van csinálva a haja: magyarul meg van mosva, be van szárítva és fodrászhoz is jár az illető, szintén alap!

Szép, lakozott köröm: mondjuk egy banki alkalmazottnál szintén kötelező, úgyhogy semmi túlzás nincs ebben sem.

Csinos: ékszert és szoknyát hord, hogy mik vannak, felháborító?! Szoknyát kb. ezer éve hordanak a nők, ez az átlagos női viselet.

Ami szerintem túlzás lenne: méteres műköröm, méteres müszempilla, müszáj, mücici, müfenék, arcfelvarrás (ha csúnya, feltűnő), pitsás ruhák (főleg hétköznapra)

2017. okt. 9. 13:38
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Már eleve a smink túlzás. Kár, hogy le tudnám törölni a "szépségüket" egyetlen vizes ronggyal.
2017. okt. 9. 13:42
 10/16 anonim ***** válasza:
32%

Ezen én is ki vagyok akadva... Nem is értem. Attól, hogy valaki igényes a külsejére és szépen kisminkeli magát, megcsinálja a haját, a körmét és csinosan öltözik, attól még nem lesz ribi. Ezekkel a dolgokkal semmi baj nincsen, ahogyan a 8. válaszoló leírta egyes munkahelyeken még követelmény is.

A smink tud nagyon szép és ízléses is lenni, szerintem egy könnyed, egyszerű és természetes smink mindenkin javít és megszépíti. Értelemszerűen a rikító színek, a vakolatszerű alapozó, a függönyrojtszerű szempillák és a durván megrajzolt szemödök nem ez a kategória...Rá kell jönni, hogy kinek mi illik, meg kell tanulni sminkelni, megfelelő termékeket kell használni és akkor minden rendben van. Amúgy ez a "ronggyal le tudnám törölni a szépségét" dolog is baromság, azért egy egyszerű hétköznapi nappali smink nem az a kategória, amivel egy nő képes egy teljesen új arcot varázsolni magának, így aki sminkelve szép, az smink nélkül sem csúnya.

Az, hogy valaki ápolja a haját, beszárítja, formázza stb., szerintem egy elég alap dolog.

A lakkozott köröm vagy műköröm sem egy nagy dolog, nyilván nem létszükséglet, de vannak, akik szeretik. Nekem is van műkörmöm, én imádom, szerintem nagyon szép nőies. Én úgy gondolom, hogy itt is inkább az a baj, hogy az emberek csak végletekben tudnak gondolkodni és rögtön a méteres, hegyes, csilli-villi, kövecskés, neon stb. körmökre gondolnak, holott vannak nagyon szép, egyszerű, letisztult körmök is.

Szerintem az öltözködés is egy olyan dolog, hogy mindenki döntse el, hogy miben érzi jól magát. Attól, hogy valaki magassarkút, szoknyát és ékszereket hord még nem feltétlenül kihívó, ribis, közönséges stb., hanem lehet csinos és elegáns is. Sokaknak a munkájuk is megköveteli, hogy így öltözködjenek. Értelemszerűen ennek is van egy másik véglete, hogy a lány felhúz egy miniszoknyát, amiből kint van a fél segge, a mellei is majdnem kiesnek a ruhából, 20 centis magassarkú, fél tonna fux...

Egyébként pedig én úgy gondolom, hogy ez inkább a kisugárzástól, viselkedéstől, személyiségtől függ, tehát még akkor sem lesz valaki feltétlenül ribi, ha kihívó a megjelenése és erős sminket visel.

2017. okt. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!