Miért nem ingyenes az internet?
Nem értem hol van a munka ebben a szolgáltatásban.
Úgye az világos miért nem ingyenes sok minden, kenyér, tűzifa, áram... ez sok ember munkája, mire ott a kenyér a boltban.
Nem értem az adatforgalomban hol a munkavégzés. Hol bányásszák? Hol ültetik?
Nem drágálom, nem azért kérdeztem, csak van úgy, hogy hezitálok megnézzek-e a youtube egy videot; az adatforgalmam sajnálom ilyenkor.
Nekem csak mobilon internetem havonta 9500 forintért 100GB.
A tévéadás UPC, ott nincs net, vagy már lehet van, anno nem volt mikor érdekelt.
A kötözkődőknek boldog új évet, és talán jővöre nem a neten élik ki a sok kudarc miatti frusztrációjukat.
@00:13
Miért nem ezzel kezdted?
A mobilnet az külön szolgáltatás, hogy ahol van lefedettség bárhol tudd használni mozgás közben is. Ha utazás közbe használod akkor kénytelen váltogatni az adótornyok között, hogy egyik túl messze van a másik közelebb lett hozzád és így tovább. (Ha nem használod csak helyben, ilyen opció nincs előfőzetés szempontjából, esetleg azért fontos tudniuk hogy olyan helyen ne fizessenek elő ahol nincs is lefedettség, bár folyamatosan bővítik) Fúúú itt is annyi részletet lehetne mondani, ilyen fogalom például hogy mobil cella. Ha van például egy pesti tűzijáték ahol sokan összegyűlnek akkor ott annyian használnák egyszerre abban a térrészben a mobil szolgáltatást, hogy nem bírnák kiszolgálni az adótornyok. Ekkor nem látszik, mert kocsikon belül van, külön hordozható adótornyokat visznek ki a helyszínre a szolgáltatók, melyek igazából nem tornyok a szó szoros értelemben, nem magas valamik, egy-egy kocsiba is elférnek. Ezt is mind mind figyelik meg cselekszenek, amit ki kell fizetni szintén valakinek (valakiknek, hát ki másnak mint az előfizetőknek).
Egyébként meg nem mindig lenne olcsó egy adott szolgáltatást. Pl egy tanyára kihúzni az optikai szálat, azt a szolgáltató csak úgy nem fogja megtenni, ha nincs rá elég sok ügyfél. Illetve megfelelő pénzért megtenné, de az nem lenne olcsó ha egy előfizetőnek kéne megfizetni. Nem véletlenül volt már sok csatornás kábel tv 20 évvel ezelőtt is vidéki városokba is 4 meg 10 emeletes lakóépületekbe és nem volt kertes házakba.
A balesetbiztosítás sem véd meg a balesettől, az életbiztosítás sem az élettől.
A balesetbiztosításban hol a munka ? -ha már ilyen butaságot kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!