Érezzem magam rosszul?
Ráírtam ma volt osztálytársamra, hogy a párom megkérte a kezem. Vártam, mit ir vissza, mert meg akartam hívni ag esküvőre, hogy jóban voltunk, erre olyat kapok, hogy én csak azért írtam rá, mert hencegni szerettem volna az ő élete nem ilyen fényes, de mindene megvan, köszi, hogy érdekel. Egyből felment bennem a pumpa, mondtam hogy akkor mégse hívlak meg az esküvőre. 😑És, hogy a belőled áradó negativizmus az, ami nem visz előrébb, mert "nem fenékig tejfel" az élete. De mondom, ha ezt gondolod, akkor nem kell ismerősöknek se lennünk. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert régen jó barátnők voltunk, és mióta újra ismerősök vagyunk, csak egyszer írtam rá, akkor is a munkahelye felől érdeklődtem. Nem vagyunk öri barik már, nem tudom, most azt várta, hogy havi 1x siratom vele az életet? Más ilyenkor gratulál és örömmel eljön (mint egy másik osztálytársunk) őrá meg nem találok szavakat. Most tényleg én vagyok a rossz?
Én csak egy lagziba akartam hívni, de olyan rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!