Érezzem magam rosszul?
Ráírtam ma volt osztálytársamra, hogy a párom megkérte a kezem. Vártam, mit ir vissza, mert meg akartam hívni ag esküvőre, hogy jóban voltunk, erre olyat kapok, hogy én csak azért írtam rá, mert hencegni szerettem volna az ő élete nem ilyen fényes, de mindene megvan, köszi, hogy érdekel. Egyből felment bennem a pumpa, mondtam hogy akkor mégse hívlak meg az esküvőre. 😑És, hogy a belőled áradó negativizmus az, ami nem visz előrébb, mert "nem fenékig tejfel" az élete. De mondom, ha ezt gondolod, akkor nem kell ismerősöknek se lennünk. Nekem ez nagyon rosszul esett, mert régen jó barátnők voltunk, és mióta újra ismerősök vagyunk, csak egyszer írtam rá, akkor is a munkahelye felől érdeklődtem. Nem vagyunk öri barik már, nem tudom, most azt várta, hogy havi 1x siratom vele az életet? Más ilyenkor gratulál és örömmel eljön (mint egy másik osztálytársunk) őrá meg nem találok szavakat. Most tényleg én vagyok a rossz?
Én csak egy lagziba akartam hívni, de olyan rosszul esett.
Hát mondjuk lehet igazatok van, de nem tündérmese az életem attól, hogy megkérték a kezem és van gyerekem. Nekem is vannak ugyanúgy problémáim (pl nehezen találok munkát, van egy olyan bajom, hogy hipofízis adenoma) és tényleg meg akartam hívni, csak rosszul fogalmaztam.
De nem vagyok ettől kétszínű, mert pl barátnőmnek most segítettem munkát keresni meg én is meghallgatom mindenkinek a gondját, baját.
Legközelebb azt hiszem körültekintőbben járom át a mondanivalómat, mert ez így most nem sült..
Viszont nem kell azt mondani, hogy majd, ha otthagy megtudom. Rokonomnak 5 gyereke van mégse hagyták ott.
5-ös írta:
" Kit érdekel? :D miért kell dicsekedni ilyenekkel?"
Azért már bocsássa meg a világ, egy barátnőt érdekelhet(ne). Megírta azt , ami történt, hogy eljegyezte a párja, ebben mi a dicsekvés? Akkor ne is tartson esküvőt, meghívókat se küldjön ki, mert kit érdekel, és dicsekvés?
Komolyan, te beteg vagy, és az itt írók többsége is.
Kérdező, ezt írtad, egy "jóindulatú" válaszolóra reagálva:
"Viszont nem kell azt mondani, hogy majd, ha otthagy megtudom. Rokonomnak 5 gyereke van mégse hagyták ott."
Teljesen igazad van. Ezt még a jövő eldönti. Ilyen alapon az ember ülhetne egy hokedlin 20-30 évig, semmit se csinálva, mert hátha majd elhagynak, és akkor mit csinálok. Én szívből gratulálok, ismeretlenül is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!