Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te mit csinálsz szilveszterkor...

Te mit csinálsz szilveszterkor? Egyedül legyek, vagy inkább ne, mert még jobban bedepizek?

Figyelt kérdés
Nem igazán érdekelt soha a szilveszter,de most az utolsó 2 évben inkább ki se mentem a lakásból a városba.De rossz volt,mert minden zaj,tűzijáték,stb. behallatszik hozzám,nem tudtam nem arra gondolni hogy mindenki milyen jól szórakozik,miközben én egyedül gubbasztok.Semmi kedvem bulikba menni,kinőttem már ebből,talán ide a városba kimennék,mert lesz kinti szilveszter is tartva.Egy barátnőm van,ő dolgozik,meg van még egy csaj,akit esetleg rá tudnék erre beszélni,csak ő sincs mostanában túl jó hangulatban,lehet csak lehúznánk egymást lelkileg.Maradjak inkább egyedül itthon,igyak meg 1-2 üveg bort,aztán fekvés,vagy menjek ki egyedül a városba ? Egyedül lődörögjek szilveszterkor ? Vagy ha itthon maradok,mit találjak ki magamnak ? Kicsit rosszul érint így is úgy is,mert exem nagyon jól fogja érezni magát az új nőjével nagy baráti társaságban,nekem ez miatt ugrott a társaság is,mert közös volt,így maradtam egyedül.
2018. dec. 13. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy nagyon baráti családnál leszek.

Úgy indult, hogy 2016-ban meghívott a baráti köröm (ahonnan egyébként úgy érzem, kilógok), majd rá pár napra ez a család. A baráti körömmel voltam végül, semmi alkohol, semmi komfortzónából kilépés, semmilyen lazulás semmilyen szempontból se, végig egy halálunalmas játék, éjfél után pedig a fél társaság kidőlt (én is pl). Még beszélgetés vagy nevetés is alig volt, tüzijátéknézés is alig, szinte semmi.

Tavaly már ennél a baráti családnál voltam és idén tulajdonképpen meghívattam magam.

Kicsit iszogatunk, beszélgetünk, sütünk, kicsi társasjáték, de pörgős és bohókás.

Ott vannak a szülők is, 60 körül lehetnek, de mégis sokkal pörgősebb, lazább a hangulat, fiatalosabb, mint a baráti körömmel.

Nem tudom, ez megnyugtat-e Téged, hogy látod, más se feltétlen bulizik.

Édesapám mióta a közszolgáltatásban dolgozik (vagy hogy nevezzem ezt), azóta még otthon se tud szilveszterezni, még az éjfélt se tudja megvárni, mert vagy szilveszterkor dolgozik estig, vagy Újévkor hajnali négytől.

Azért a kutyusoddal lét is jó program. :)

2018. dec. 13. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!