Te mit csinálsz szilveszterkor? Egyedül legyek, vagy inkább ne, mert még jobban bedepizek?
Egy nagyon baráti családnál leszek.
Úgy indult, hogy 2016-ban meghívott a baráti köröm (ahonnan egyébként úgy érzem, kilógok), majd rá pár napra ez a család. A baráti körömmel voltam végül, semmi alkohol, semmi komfortzónából kilépés, semmilyen lazulás semmilyen szempontból se, végig egy halálunalmas játék, éjfél után pedig a fél társaság kidőlt (én is pl). Még beszélgetés vagy nevetés is alig volt, tüzijátéknézés is alig, szinte semmi.
Tavaly már ennél a baráti családnál voltam és idén tulajdonképpen meghívattam magam.
Kicsit iszogatunk, beszélgetünk, sütünk, kicsi társasjáték, de pörgős és bohókás.
Ott vannak a szülők is, 60 körül lehetnek, de mégis sokkal pörgősebb, lazább a hangulat, fiatalosabb, mint a baráti körömmel.
Nem tudom, ez megnyugtat-e Téged, hogy látod, más se feltétlen bulizik.
Édesapám mióta a közszolgáltatásban dolgozik (vagy hogy nevezzem ezt), azóta még otthon se tud szilveszterezni, még az éjfélt se tudja megvárni, mert vagy szilveszterkor dolgozik estig, vagy Újévkor hajnali négytől.
Azért a kutyusoddal lét is jó program. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!