Vannak itt olyanok, akik szilveszterkor is dolgozni fognak? Mi az állásotok?
Vállalkozóként az embernek nincs letudva a munkaideje 6.00-14.00ig, nincs hétvégéje és nincs ünnepnap se..Ha menni akarok valamire, minden nap dolgoznom kell valamennyit. Néha többet, néha kevesebbet. Szerencsére csak délelőtt lesz dolgom, este buli lesz ugyanúgy.
Te dolgozol?
Igen, de csak reggel 9-től 11-ig, és erre a 2 órára annyi pénzt kapok, mint kb 3 napi fizetésem , így önként megyek.
Fuvarszervező
Én.
Igazából nem érdekel, benzinkutas vagyok. Mivel a kedvenc kolléganőmmel leszek akivel ritkán vagyunk egy szakban, mert mindketten fiatalok vagyunk, és ez a főnökömnek nem igen tetszik, mert fél attól hogy munka rovására megy amit csinálunk. De úgy volt vele amikor gondolkodnia kellett a beosztáson, mert a kolléganőm vállalta a szilveszter éjszakázást mert nem akart buliba menni, de otthon sem akar lenni, én meg kénytelen voltam vállalni mert karácsonykor nem mentem be mivel sok szabim maradt. Tökre nem bánom, biztos lesznek érdekes arcok akik betérnek hozzánk buliba menet, vagy buli közbe. Egy régi kollégám mesélt jó szilveszteri élményeket ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!